sydamerika

Bella Vista visar form

Många av er vet inte mycket om klubben Bella Vista. Den har ingen tung historia bakom sig, men den ska jag gå in på i ett annat inlägg.

Först ska jag berätta om klubbens framgångar. Den förra säsongen klarade sig Bella med en nödrop. Inför den här säsongen hotas man av konkurs men har trots det börjat på ett positivt sett. Klubben har, efter sju omgångar, 13 poäng och befinner sig på sjätte plats i tabellen. Dock har man en match mindre, då möter man Nacional.

Bella Vista har förvånat många och senast vann man borta mot River Plate. 1-0-målet kom efter bara en kvart av Peinado. Mannen som avgjorde det hela är min favorit. Federico Laens satte 2-0 i 96:e minuten. Ska leta höjdpunkter!

***

För er som undrar varför det uppdaterats dåligt från min sida så är anledningen enkel: min dator jävlas med mig. Den är på lagning (för tredje gången på mindre än två veckor…) och är inte tillbaka än. Dock la jag nyligen beslag på min käre brors dator. Så kan uppdatera er.

Hörs snart igen

/Fredrik
Twitter.com/fredriksanz

Fredrik Sanz
Tillbaka till bloggen

KOMMENTARER

Inga kommentarer

Skriv din kommentar:

Läs villkor och regler för våra forum.