sydamerika

Messi visade storform i landslaget – sänkte rivalen på egen hand

Som “uruguayo” är det tungt att ta sig upp på natten för att se sitt landslag bli fullkomligt överkört. Och framför allt när motståndarlaget heter Argentina. Men det var inget snack igår. Argentinarna, och framför allt Messi, var något utöver det vanliga. De spelade som Gudar.

Argentina vann med 3-0, Messi gjorde två mål och Kun Agüero ett.

En annan som gjorde två mål igår var colombianen Falcao. Det i Colombias 2-0-match mot Paraguay.

Så nu mina vänner, låt mig fundera på vem som är världens bästa spelare… eller. Det behövs inte. Lionel Messi gör två mål mot Real Madrid i el Clásico och två mål mot Uruguay i bland de hetaste landskamperna man kan spela. Falcao gjorde förvisso två mål mot Paraguay och ett (nästan två, men det andra räknades som självmål) mot Malaga. Men Messi gör sina mål i väldigt viktiga matcher, så just nu: Lionel Messi är tillbaka som nummer ett just nu i världen. Dock kan man inte låta bli att hylla Falcao. Killen kan bli hur stor som helst om han får vara hel i fortsättningen.

***

Övriga kvalresultat:

Bolivia – Peru 1-1 Ett Peru med vittring på VM 2014 kan ha spelat bort sin plats. Det är förvisso många matcher kvar, men att inte ta hem alla tre poäng mot Bolivia, förvisso borta, är inget tecken på ett VM-lag.

Ecuador – Chile 3-1 Ett Chile som skulle mått väldigt bra med tre poäng. Nu kliver man inte förbi Uruguay som ligger på fjärdeplats.

Vi hörs inom kort mina vänner.
Kom gärna med idéer och förslag som kan tas upp i bloggen!

/Fredrik
fredrik.sanz@hotmail.com
Twitter.com/fredriksanz

Fredrik Sanz
Tillbaka till bloggen

KOMMENTARER

Inga kommentarer

Skriv din kommentar:

Läs villkor och regler för våra forum.