Andréas Sundbergs blogg

AIK-fansens fyndiga Hrgota-kampanj sket sig

Jag gillar fyndiga fans. Supportrar som gör positiva saker för att vara med och påverka. Som när Bajen Fans åkte till Arlanda för att ta emot sin nye tränare Gregg Berhalter. Och som nu när AIK-fansen hade styrt upp en Hrgota-kampanj.

Man hade tryckt upp en matchtröja (14) med Hrgotas namn och manschettknappar i form av ett AIK-klubbmärke i silver med Branimir ingraverat. Tanken var att åka till Jönköping och lämna presenterna på studenten för att övertala honom att skriva på för Gnaget. Men, nu är han ju klar för Mönchengladbach.

Några kommer kanske att skratta och håna AIK-fansen för att det sket sig. Personligen tycker jag att det var en fantastiskt fyndig tanke.

Andréas Sundberg
Tillbaka till bloggen

KOMMENTARER

  • ChristopherAnderton

    Å andra sidan så vet man ju inte vad som händer i framtiden. Han kanske blir en stor stjärna, och när han flyttar hem kanske det blir AIK p.g.a. just detta..