Andréas Sundbergs blogg

Det hoppas AIK ska hända under uppehållet

Trea i allsvenskan med bara en förlust efter de tolv första omgångarna. På de två senaste matcherna har det blivit sex poäng och 6-2 i målskillnad. Ändå tror jag att AIK jublar över att serien tar uppehåll. Anledningen är att man i dagsläget inte har en chans på guldet. Elfsborg är för bra just nu och därför måste ett avbrott till för att AIK ska kunna komma i kapp serieledaren från Borås. Nio poäng skiljer och jag tror inte att det är avgjort.

Vad hoppas AIK ska hända under uppehållet?

Det är ingen hemlighet att klubben letar efter en kreativ innermittfältare och en anfallare. Och jag skulle bli förvånad om man inte förstärker de två lagdelarna. 

AIK hoppas nog även att Anders Svensson får mycket speltid i EM så att han är sliten när höstsäsongen drar igång, och att någon eller några spelare försvinner till utlandet. Närmast till hands ligger nog Niklas Hult, Oscar Hiljemark och Stefan Ishizaki.

Andréas Sundberg
Tillbaka till bloggen

KOMMENTARER