Andréas Sundbergs blogg

Uselt försvarsspel av Hammarby

Hammarby förlorade sin andra raka match efter 1-4 mot Landskrona. Bajens försvarsspel var riktigt uselt. Om Max von Schlebrügge är frisk till nästa match – Falkenberg hemma på måndag – lär han gå rakt in i startelvan efter Marcus Törnstrands insats i Skåne. Och om Bajen hade haft en duglig vänsterback hade Erik Figueroa också bänkats.

Efter förlusten var tränaren Gregg Berhalter kritisk till försvarsspelet och oroades över att man blivit sönderkontrat för andra matchen i rad.

Offensiven var bättre, Sebastian Castro-Tello är alltid sevärd och har varit lagets bäste spelare i år. Sedan var Andreas Dahls mål riktigt snyggt. Men faktumet att Sinan Ayranci fortfarande är mållös i årets ligaspel är inte bra.

Bajen är sex poäng efter serieledaren Öster. Nu gäller det att så snabbt som möjligt hitta tillbaka till vinnarspåret igen. Men räkna med att Falkenberg kommer att försöka ta efter Assyriskas och Landakronas segerrecept och satsa på en snabb kontringsfotboll.

Andréas Sundberg
Tillbaka till bloggen

KOMMENTARER

  • gAL3N

    Dina expertutlåtanden är riktigt djupa och analyserande! 

  • http://twitter.com/CopiadStoffe Kristofer

    Sinan är giftig på topp…:) Det är som att spela med 10 man när han spelar tyvärr.