Sillybloggen

”Panathinaikos gör nytt försök på Armenteros”

Samuel Armenteros är kvar i Heracles, där han gjorde succé förra säsongen, trots att svensken sagt åt klubbledningen att han vill lämna. Panathinaikos har tidigare visat intresse, och enligt grekiska SDNA gör man nu ett nytt försök och har kontaktat Armenteros agent. Heracles ska ha satt ett pris på två miljoner euro, men enligt SDNA hoppas Panathinaikos på att få ner priset.

Voetbal International har pratat med Heracles tränare John Stegeman, som ser den stundande premiären som utmärkt chans för Samuel Armenteros.

– Sam är en Heracles-spelare och jag räknar med honom mot Ajax. Han är ambitiös men fortfarande en del av gruppen. Jag är nyfiken på hur han lirar mot en klubb som Ajax. Det är en scen som spelare kan visa upp sig på, säger Stegeman till VI.

Fotbollskanalen
Tillbaka till bloggen

KOMMENTARER