Sillybloggen

Tidigare engelsk landslagsmålvakt slutar

Före detta engelska landslagsmålvakten Paul Robinson drar sig tillbaka från fotbollen. 37-åringen har 41 landskamper för England på meritlistan och har tidigare spelat i såväl Leeds United, Tottenham och Blackburn. De senaste 18 månaderna har han tillhört Burnley där han den gångna säsongen gjorde tre matcher från start i Premier League. Nu sätter ryggproblem stopp för fortsatt spel.

– Tyvärr kom mina ryggproblem tillbaka under slutet av förra säsongen och det har hindrat mig från att känna mig redo för den kommande. Jag har vägt in allt och beslutat mig för att sluta. Jag har varit väldigt lyckligt lottad som fått hålla på med det jag älskar under så många år, säger han till Burnleys hemsida.

 

Fotbollskanalen
Tillbaka till bloggen

KOMMENTARER