Sillybloggen

Uppgifter: Real överens med Atlético om backvärvning

Real Madrid är på väg att göra klart med försvararen Theo Hernandez från huvudstadsrivalen Atlético. Backen har en utköpsklausul på 24 miljoner euro, men enligt AS har Real gått med på att betala 30 miljoner euro – runt 290 miljoner svenska kronor – för värvningen av den 19-årige fransmannen. Den spanska tidningen har tidigare skrivit att Hernandez redan klarat sin läkarundersökning med Real.

AS skriver vidare att Atlético är irriterat på Real på grund av att ”marängerna” brutit deras överenskommelse att först meddela klubben vid intresse för en spelare. Real ska istället ha gått direkt till spelaren. Trots detta ser en övergång alltså ut att bli av, men Atlético har bett Real att vänta till efter klubbarna har mötts i semifinalreturen i Champions League på onsdag.

Fotbollskanalen
Tillbaka till bloggen

KOMMENTARER