Sillybloggen

Uppgifter: Anderlecht förhandlar om en förlängning med Kiese Thelin

Isaac Kiese Thelin gjorde sitt första ligamål för Anderlecht i helgen. Svensken har mest fått agera inhoppare sedan han kom till klubben i januari, men den utlånade Bordeaux-anfallaren kan bli kvar i den belgiska storklubben. Enligt den franska supportersajten girondins33.com förhandlar Anderlecht med Bordeaux om att få behålla Kiese Thelin. Enligt sajten handlar det om ett nytt lån över hela nästa säsong. Svenskens kontrakt med Bordeaux sträcker sig till 2019.

När Fotbollskanalen pratade med Isaac Kiese Thelin under måndagen öppnade svensken för att stanna i Anderlecht.

– Vi får väl se nu vad som händer. Jag har lite indikationer, men vi får se. Det är inte riktigt officiellt vad som kommer att hända. Vi får se de närmaste dagarna eller veckorna. Men jag trivs bra här, jättebra, sa anfallaren.

Du kan tänka dig att stanna kvar i Anderlecht?
– Ja, absolut. Det finns väldigt bra möjligheter till att utvecklas här. Så absolut. Men vi får se vad som händer, jag tillhör ändå Bordeaux som man ska inte säga för mycket.

Fotbollskanalen
Tillbaka till bloggen

KOMMENTARER