Sillybloggen

Uppgifter: United berett att erbjuda Zlatan monsterlön

Just nu har Zlatan Ibrahimovic en årslön på 12 miljoner pund (135 miljoner svenska kronor), enligt the Mirror. Men nu skriver tidningen att den summan kan vara ett minne blott för svensken till nästa säsong. Anfallaren ryktas ju vara aktuell för MLS (USA) och Kina, och kontraktet går ut i sommar, men Premier League-jätten ska vara villig att erbjuda Zlatan en årslön på 20 miljoner pund (225 miljoner kronor) för att matcha eventuella bud därifrån.

Mirror skriver att klubben vill försäkra sig om att 35-åringen, som gjort 28 tävlingsmål för Manchester United under sin debutsäsong i England, förlänger. Tidningen hävdar att källor i Skandinavien berättar att Zlatan blivit lovad att United kommer matcha alla bud som han får från andra klubbar.

Tidigare har Zlatan satt press på Manchester United genom att säga följande till klubbens tv-kanal:

– Jag är 35 år och många saker ska på plats. Det är inte som att jag är 20 år och har tio år kvar av karriären, jag har troligtvis ett, två eller tre år kvar. Allt hänger på vad jag vill och vad klubben vill, vad klubbens vision är. Jag har sagt från dag ett här att jag inte kom hit för att förlora tid, jag kom hit för att vinna. Jag har vunnit här, men om du vill vinna större saker än så måste man också bygga större.

Fotbollskanalen
Tillbaka till bloggen

KOMMENTARER