Sillybloggen

Uppgifter: Zlatans krav på United för att stanna

Zlatan Ibrahimovic kontrakt med Manchester United löper ut efter innevarande säsong. Det finns en option inskriven som gör det möjligt att förlänga kontraktet, vilket United varit tydligt med att man vill. Samtidigt har Zlatan flera gånger kopplats ihop med en flytt till Los Angeles och MLS.

Nu kommer nya uppgifter, den här gången från tabloiden Daily Mirror som skriver att Zlatan kräver att United vinner Europa League, och därmed kvalificerar sig för Champions League, annars avser han att lämna. Tidningen skriver också att svensken vill se tydliga tecken på att klubben kan bygga ett titelvinnande lag till nästkommande säsong.

Manchester United ställs under torsdagen mot Anderlecht i den första kvartsfinalen av Europa League.

Fotbollskanalen
Tillbaka till bloggen

KOMMENTARER