Sillybloggen

Lyon: ”Affären med Tottenham har brakat samman”

Tottenham ville köpa Hugo Lloris från Lyon – men affären har brakat samman.

”Budet är alldeles för lågt”, skriver den franska klubbens hemsida.

Enligt Lyon kom parterna överens om ”helt andra ekonomiska nivåer” än de som nu erbjuds från Spurs sida. Engelsmännen ska till och med ha sänkt sitt ursprungliga bud. Därför är det uteslutet att en affär genomförs, skriver Lyon.

Brad Friedel, Carlo Cudicini och Heurelho Gomes når tillsammans upp till aktningsvärda 110 år (ett snitt på drygt 36 )om man slår ihop deras åldrar. Tanken var därmed att Tottenham skulle föryngra genom att plocka in den blott 25-årige Lloris.

Fotbollskanalen
Tillbaka till bloggen

KOMMENTARER

  • carlsson.elias42

    Snål-judar var ordet… Näfan, kom igen nu Spurs och släng in lite Modric-cash i budet. 

  • Nilenscity105_3

    Dem har inte råd.