Sillybloggen

United förlänger inte med Nani

Manchester United kommer, enligt The Sun, inte att förlänga Nanis kontrakt. Detta efter att Nani avslutat vårsäsongen svagt och inte imponerade i Uniteds premiärförlust mot Everton.

Nani har tidigare förhandlat om att förlänga sitt kontrakt med United med ytterligare fyra år, men ska behöva sänka sina krav rejält för att United ska förlänga.

The Sun skriver även att Zenit St. Petersburg ska vara intresserade att köpa loss Nani, men United har meddelat att de inte kommer acceptera några bud under 274 miljoner kronor. I nuläget har mittfältaren två år kvar på sitt kontrakt där han tjänar 988 000 kronor i veckan, mittfältaren ska dock kräva en löneförhöjning på ytterligare 1,4 miljoner kronor.

 

 

Fotbollskanalen
Tillbaka till bloggen

KOMMENTARER

 • Linkan (Man Red)

  Svårt det här. Nani i form är onekligen en av ligans bästa yttrar och det han visade under 2011 var riktigt bra. Hans dippar är dock väldigt stora, och ibland varar de för länge. Kanske vore det rätt med ett miljöbyte, även om jag är ett fan av Nani som spelare. Litar på att SAF fattar rätt beslut.

  • OGmlk

   Håller med. Plus att det känns lite överbefolkat i offensiven just nu.
   Inte för att jag vill släppa Nani egentligen, men älskar Young på vänster kanten, och Valencia som högerytter.

   Kanske blir lite annorlunda uppställningar framöver med tanke på Kagawa och RvP som måste ta platser i offensiven.

   • Linkan (Man Red)

    Två yttrar är egentligen för lite för Untieds trupp, så kanske att man behöver någon back up där som inte har lika höga lönekrav eller något sånt.
    Det stämmer att man behöver få in RvP och Kagawa, den förstnämnda blir nog det svåraste, både han och Rooney gillar den ensamma anfallsrollen.

    • OGmlk

      Word.

     Hade varit bra med en vänsterfotad ytter. Eller någon yngre lovande spelare isåfall.

     Men känns som man måste släppa lite på kantspelet nu med Rooney, RvP och Kagawa i startelvan.

     Man blir konfunderad… 🙂 Blir spännande och se hur SAF löser detta. Tvivlar dock på att ryktet stämmer.

     • Linkan (Man Red)

      Det stämmer, fast frågan är om man vill ändra hela spelfilosfin bara pga två inköp? Man har ju satsat rejält på kantspel under en längre tid nu och tror inte det är lätt att ge upp, speciellt inte med yttrar som Valencia och Young. Tror de behöver åtminstone en spelare som kan avlasta, sedan skapas självklart nya möjligheter Kagawa och RvP i truppen. Kan inte Kagawa spela i en ”falsk ytter” position.

     • OGmlk

       Det jag tänker med. Känns dumt att ändra spelfilisofi.

      Men att man måste ta bort en ytter för att få plats med Kagawa och för att på samma gång behålla 2 innermittfältare…

    • JustMilan98born93

     Giggs? Men själv tycker jag att det skulle vara smartare att sälja eller låna ut en anfallare. Har en känsla av att Chicharito inte kommer att få spela en hel del matcher förutom FA-cupen osv. 

     Edit: Dock kommer ju Berba lämna, höll på att glömma bort.

     • Linkan (Man Red)

      Det är sant, men på senare år har han ju huserat som central mittfältare. Och på sikt är det ju knappast en lösning heller.
      Det vore en idé men kan tänka mig att man vill få bort en större lönepost. Nu vet jag iofs inte vad Berba eller Chicharito har för lön, men den lär vara lägre än Nanis i alla fall.

 • Gino Stenlund

  Bara att casha in 

 • fabbeunited

                  De Gea
  Rafael      rio         vidic         evra
   
                  scholes  carrick
                        kagawa

  valencia             rvp                rooney 

 • Tompa94

  PSG, vart är ni?!!!

 • JustMilan98born93

  Kanske inte det bästa för United, men det är lite, lite överflödigt. Samtidigt tror jag det är väldigt bra för Nani, att kunna show his worth i en ny miljö. Blir intressant.

 • Galaxy01

  Hoppas det blir en väckarklocka för Nani och att han förstår att han måste prestera. Vårsäsongen och matchen mot Everton så har han spelat på lägsta nivå 

 • Swingin_Dong_Fool

  Fiorentina slå till! 😉

 • JeepBeat

  ”I nuläget har mittfältaren två år kvar på sitt kontrakt där han tjänar 988 000 kronor i veckan, mittfältaren ska dock kräva en löneförhöjning på ytterligare 1,4 miljoner kronor.”

  Detta betyder alltså att den lille portugisen vill höja sin lön från knappt 900.000 till knappt 2,3 miljoner.
  Det är en rätt så kraftig ökning!