Sillybloggen

PSG jagar Juves backstjärna

Stephan Lichsteiner kan hamna i PSG.
Klubben uppges jaga Juventusbacken sedan man misslyckats med att värva Anthony Reveillere. Enligt medieuppgifter ska prislappen ligga på 150 miljoner kronor.

Ancelotti har tidigare förnekat intresset för schweizaren men affären påstås nu vara på gång i alla fall.

Fotbollskanalen
Tillbaka till bloggen

KOMMENTARER

 • Nilenscity105_3

  Kom igen nu gubbar!

 • Marchisio__Juve

  En av de viktigaste spelarna i Juve, han får inte lämna.

  • MrAwesomeness

    Vem vill spela i ett lag utan sin tränare? Hahahahaha

   • Juventiiino

    Juventus vann ju Milan utan tränare, så inget snack..

   • Juventus92

    tränare eller ej vi är fortfarande bästa laget i serie-a och ingen är närheten för tillfället

   • Milanisto

    Att han är avstängd är bara en formalitet. Han kan fortfarande snacka med sin assisterande och sms:a under matcherna.

   • Marchisio__Juve

    Carrera är ju tränare? Spelare med hjärta stannar oavsett vad.

 • Totalfotboll1

  Hoppas han går till PSG! Så sjukt bra backlinje de kommer få om han går till PSG. Thiago Silva och Alex som mittbackar, Maxwell som vänsterback och Lichsteiner som högerback, så oerhört underbar backlinje!!!! 

  • Juventiiino

   Alex är ingen bra försvarare, Maxwell är medioker, Jallet är helt ok.. Licht stannar i Juventus!

  • JoonasF

   På pappret ja! Men hitills har försvaret bara visat upp korpenkvalité 🙁 Dem måste komma igång nu när Silva ansluter!

   • Totalfotboll1

    Håller med, tror det är därför som de vill ha in Lichsteiner. Högerbacken är deras sista akilleshäl i backlinjen eftersom Jallet förmodligen inte håller den nivå som Lichsteiner gör. 

 • Juventiiino

  Licht borde stanna i Juventus, PSG kmr inte vara utmanare för CL titeln, den franska ligan är för långsam,PSG är ingen storklubb heller.. Licht kan ju fråga Zlatan hur många ggr han kammat hem CL titeln, svaret är klockrent 0!! Så stanna i Juve som är på uppgång och kan dessutom utmana om CL titeln..

 • Milan4evah

  och du tror juve kommer kunna utmana om cl titeln? sen är franska ligan minst lika långsam som italienska ligan. sen att säga att han ska fråga zlatan om cl titlar? hur många i nuvarande juve trupp har vunnit cl?

 • Pavo1

  Att vinna över Milan är ingen fjäder i hatten. Milan är numera ett korplag.

  hur många av Juventus spelare har en CL tittle att skryta med.

  • Tompa94

   Lucio, Pirlo ggr 2, Caceres. inte många har det, men att ha några kan ändå ge erfarenhet till andra.

  • Totalfotboll1

   Håller med, Milans backlinje är ju rena skämtet jämfört med t.ex. Juventus. Dessutom så är ju Pato ständigt skadad, Ibra såld och Cassano utbyt mot en Pazzini som är i urkass form. Senaste gången Juventus vann CL var 1996, så det är inte många Juventusspelare som kan skryta med en CL-titel. 

  • Marchisio__Juve

   Hur många i Milan kan skryta över att dom gått obesegrade genom en hel säsong i Serie A?

 • Pavo1

  Licht kommer att gå till PSG, den ligan är betydligt hetare än den Italienska!
  PSG är redan större än Milan och Juventus!

  • Z_Z

   Oavsett hur djupt italieska ligan sjunkit senaste åren så är Franska ligan verkligen inte hetare.

   Finns en anledning till att spelare går dit och det är pengar.

   • Totalfotboll1

    Håller till viss del med, men samtidigt så storsatsar PSG, eftersom de köpt in flera meriterade spelare, t.ex. Ibrahimovic, T. Silva, Motta, Maxwell och dessutom vill köpa in ännu fler meriterade spelare, t.ex. Lichsteiner. Så skulle säga att PSG är ett undantag, även om de erbjuder mycket pengar så är det nog inte enbart därför som spelare går till PSG. 

  • Totalfotboll1

   Håller med om att PSG är större än både Milan och Juventus. Hoppas också att Lichsteiner går till PSG, om så sker så får PSG en bättre backlinje än Juventus. Lägg därtill att de redan har ett mittfält och anfall som är bättre än Juventus. 

   Nu handlar det bara om för Ancelotti att få laget samspelt så vinner de den franska ligan och kan också utmana om CL-titeln. Håller dock inte med om att den franska ligan är hetare än den italienska även om italienska ligan gått ner sig väldigt mycket de senaste åren. Italienska ligan har fortfarande fler lag som är på en högre nivå jämfört med den franska ligan.

 • Jaaaaaakob

  Ingen ide att försöka jämföra vilket/vilka lag som är bättre än andra. Låt lagen gör det i CL så får vi se därefter. 

 • Milanisto

  Att Zlatan inte vunnit CL har inget med franska ligan att göra eftersom han inte spelat där tidigare.

  • Juventiiino

   Alla lag han varit i har inte vunnit CL, med Zlatan själv med i truppen.. Historiken talar min vän, fokusera nu på  hur mediokra spelare som Pazzini,Constant,Zapata,Acerbi gör för nytta i din Milan..

 • Tjenaremannen

  Stort tapp för juve om han lämnar, men dem har Caceres och Isla på samma position i värsta fall problemet är att båda är skadade för tillfället

 • http://twitter.com/Thomas18LFC Thomas-Swe scouse.

  Förstår att PSG är ute efter honom, eftersom PSG själva står med en högerback i Jallet. Reveliere (stavning) klarade inte läkarundersökningen och Bisevac såldes till Lyon… En bra värvning om den går i lås…

 • Totalfotboll1

  Tror knappast att Alex spelat i Chelsea om han var en dålig försvarare. Maxwell skulle inte spelat i Barcelona om han var medioker. Jallet vet jag inte vem det är eftersom jag inte har så bra koll på den franska ligan. 

  I övrigt så finns det inget som säger att Lichsteiner stannar i Juventus med tanke på PSG:s storsatsning som i mina ögon är ännu större och bättre än Juventus. Om Lichsteiner går till PSG så har PSG en minst lika bra backlinje som Juventus. 

  • Juventiiino

   Alex spenderade det mesta av tiden på bänken i Chelsea..

   • Totalfotboll1

    Om det stämmer så är det väldigt märkligt eftersom han var en av de bästa mittbackarna de hade. Han var väldigt aggressiv i närkamperna i försvaret och var därför väldigt svår att ta sig förbi. 

    Offensivt var han också duktig då han hade (och fortfarande har) ett skott som inte många spelare i världen har. 

 • Totalfotboll1

  Nej, han borde lämna. Om Ancelotti får ihop laget så kan de mycket väl utmana om CL-titeln. Den italienska ligan är lika långsam som den franska och PSG är numera en storklubb efter alla inköp av meriterade spelare som t.ex. T. Silva, Ibra, Motta, Pastore, Lavezzi m.fl. 

  Att Zlatan inte vunnit CL har inget med den franska ligan att göra då han aldrig spelat där tidigare. Visst är Juventus på uppgång och visst kan de utmana om CL-titeln men i mina ögon så är PSG ett ännu bättre lag än Juventus (även utan Lichsteiner) om de får ihop ett samspelt lag, och då är chansen att vinna CL med PSG större än med Juventus. Därför borde Lichsteiner gå till PSG. 

 • http://www.facebook.com/people/Niklas-Engberg/1800722142 Niklas Engberg

  För helvete PSG! Ni behöver inte mer folk!

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000536199184 Daniel Smirnov Lindblom

  Juventus är ju mycket bättre än PSG.