Sillybloggen

Sunderland jagar Guidetti

John Guidetti är på väg tillbaka från sin nervsjukdom. Nu kan han vara på väg till Sunderland. Daily Mirror uppger att klubbens manager Martin O’Neill är ute efter att värva den svenske anfallsstjärnan efter att man misslyckats med att köpa Wolverhamptons Steven Fletcher.

Tidningen skriver att Manchester City vill ha sju miljoner pund – motsvarande omkring 71 miljoner kronor för Guidetti.

– Jag vill ha in ett antal unga spelare som förhoppningsvis kan stanna här och utvecklas de kommande säsongerna. Och visst, jag har ett antal unga spelare i åtanke, säger Martin O’Neill.

Fotbollskanalen
Tillbaka till bloggen

KOMMENTARER

 • willehif8

  Alla Jagar Guidetti He He He

  • http://www.facebook.com/people/Joel-Schuurman/100003473103435 Joel Schuurman

   Enligt fotbollskanalen 🙂

 • chelsea_torres

  71 miljoner är ju ingen galen prislapp för en ung och lovande anfallare som gjorde många mål i holländska ligan?

 • Er Mi

   Frågan är om han blivit bättre. Sådana där sjukdomar orsakat av infektioner brukar ha en förmåga att komma tillbaka.

 • Gino Stenlund

  han är värd minst dubbla

  • http://www.facebook.com/people/David-Graneland-Höwing/100002562954391 David Graneland Höwing

   ne så bra är han väll inte.

 • Kaka95

  Det är nog bättre att City höjer hans utköpsklausul ännu mer, innan PSG kommer att tar honom och förvandlar honom till en stor stjärna och sedan sälja honom för 10 gånger så mycket pengar som de köpte honom för.

  Guidetti är definitivt värd mer än 71 miljoner kronor.

  • Johan Weimarsson

   inte i dagsläget… killen ahr precis varit skadad i 3 månader och är ännu inte klar för matchning, just nu är 71 millar en för hög prislapp på honom

 • kjurwi

  Hade stora förhoppningar på Guidetti.

  Är dock orolig att nervskadan har förstört hans karriär, tror inte att han kommer att återhämta sig och bli lika bra som han hade potential till att bli innan skadan/sjukdomen. Misstänker att han kommer att bli en bra anfallare (kanske i Rosenbergklass) men inte den världsstjärna man hade förhoppningar om att han skulle bli.

  Hoppas att jag har fel.

  I nuläget tycker jag att han har fått en för hög prislapp från Man C med tanke på osäkerheten hur han kommer att återhämta sig. Hoppas ändå att något mindre lag köper honom så att han kan ta en plats på plan och komma igång med fotbollspelandet igen.

  Skulle gärna se honom i Sunderland eller någon ännu mindre klubb t ex Southampton (kanske bara för att jag håller på dom) där han kanske skulle kunna ta en plats, eller allra helst tillbaka i PSV där han nog nästan skulle ha en given plats i startelvan om han bara var frisk.

  • manuuuman

   PSV?

  • JustMilan98born93

   Feyenoord. Inte PSV. Men håller verkligen med allt du skrev.

   • kjurwi

    Jag fick en hjärnblödning!

    Feyenoord som du skrev.

  • ChristopherWH

   Vad baserar du din tro på? 

   Det hela har väl varit väldigt mörkat och ingen förutom han och klubben vet väl egentligen vad fan det är som händer?

 • http://www.facebook.com/people/Al-Blake/100002153994264 Al Blake

  Har fortfarande faktiskt… Han sitter verkligen inte i sjön: Två år kvar i världens resursstarkaste klubb, Perfekt klubb att träna upp sig i med mkt bra spelare att mäta sig med, bida sin tid, City vet ju redan vad han kan, och enligt han själv ska han ju nu passa på att bygga sig starkare än nånsin. Med hans krigar inställning skulle det t.om. inte förvåna om City själva vill förlänga. 

 • katsomaliatjack

  man kan inte veta om guidetti hade tur men han gjorde 20 mål på 23 matcher och var riktigt bra i u21 osv. han är en gamble för dom som köper han men går det lika bra som i feyenoord där han hamnar så blir han top 10/20 anfallaren i världen typ 2015