Sillybloggen

Llorentes framtid osäker – vägrar förlänga

Efter den här säsongen går Fernando Llorentes avtal med Athletic ut. Flera klubbar uppges jaga anfallaren och bland  annat ska Juventus ha lagt ett bud på 130 miljoner kronor. En summa som Athletic tycker är låg – samtidigt som risken nu är att han går gratis nästa sommar.

– Llorente har sagt åt oss att han inte vill förlänga kontraktet med klubben. Vi säger till alla klubbar som vi ha en av våra spelare att vi inte är en säljande klubb. De måste betala spelarens lägstabudsklausul.

Enligt olika medieuppgifter ligger lägstabudsklausulen på cirka 300 miljoner kronor.

 

Fotbollskanalen
Tillbaka till bloggen

KOMMENTARER

 • JustMilan98born93

  Att han inte vill förlänga kontraktet är väl old stuff.

 • Tjenaremannen

  Lol 30 mille euro för honom?? varför köpte man inte RvP då?

  • JustMilan98born93

   Därför Juve har inte ännu lagt ett bud på 30 mille euro, hans klausul ligger på 30 mille euro men Juve har hittills bara lagt runt 16 mille euro.

 • Linkan (Man Red)

  130 miljoner är ett marknadsmässigt skambud för en så bra spelare, han har i flertalet säsonger visat en riktigt hög nivå i Bilbao som gått från bottenlag till topplag på bara ett par år. 200 miljoner bör vara ett minimum, även om 300 låter lite väl mycket. Å andra pressas priserna upp när intressenter som City och PSG huserar på marknaden, alla klubbar vill ha marknadsmässiga pris på sina spelare. Se bara på Lucas Moura som gick för en halv miljard, klart andra klubbar tänker att de borde ha samma pengar för sina stjärnor.

  • Esss

   Han har ju dock bara ett år kvar på kontraktet och i relation till vad Arsenal kräver för Van Persie så skulle jag inte gå så långt som att kalla det för ett skambud även om det är lite lågt.

   • Linkan (Man Red)

    Fair enough, har dock känslan av att Llorente är en spelare som ser till att klubben får skäligt betalt, men i dagens fotboll vet man aldrig. 130 känns som sagt väldigt lågt

 • SaZze

  En måltjuv som Llorente, som besitter hög potential att bli något större än vad han är borde, ur min synpunkt, lämna Bilbao (som tragiskt nog är ett genomsnittligt lag) för att söka lyckan i en större klubb där han kan fightas om de stora utmärkelserna, cuperna osv..
  Han förtjänar att få större publicitet, frågan är om han är redo att ta det stora steget och kan hantera den stora pressen som medföljer…

 • lastatistica

  Atletics sportchef har djupa mentala problem om han tror att någon kommer att erbjuda 30 mille för en kille man kan få gratis nästa sommar.

 • J0ckz

  Sjukt bra lojalitet i Ath bilbao,Men som han själv utryckt så vill han lämna,Ath Bilbaos ledning borde ha lite mer hjärta eftersom han har mer att ge i andra stora klubbar än bara i Ath bilbao. + Så är utköptsklausulen lite väll hög,Om dom inte vill att han ska gå gratis nästa sommar så borde dom sälja för 150-200 Milj.