Sillybloggen

Granqvists övergång till Lazio på väg att spricka

Andreas Granqvist är i mitt i förhandlingar mellan Lazio och Genoa. Men svenskens ser ut att få stanna kvar i Genoa.

Enligt italiensk media är orsaken Juan Pablo Carrizo. Laziomålvakten ingår i byteshandeln av Granqvist men har nu tackat nej till en övergång till Genoa. Då Carrizo inte vill bli andremålvakt bakom Sebastian Frey.

La Repubblica rapporterar att Genoa därför har begärt bara pengar från Lazio. Men det ska Lazio inte ha gått med på.

Lazio-övergången ser tuff ut för den svenske mittbacken.

Fotbollskanalen
Tillbaka till bloggen

KOMMENTARER

 • http://twitter.com/V_Malmgren Victor Malmgren

  vafaaaaaaaan. En av de mest utdragna spelarvärvningarna den här sommaren. Milan, Juventus, Lazio o allt vad det varit… Men fotboll är fotboll…

  • clarro

   välkommen till serie a..ingen har pengar men alla vill köpa /byta/låna..”luftslottet som sprängs snart”.. förhoppningsvis

   • http://twitter.com/AutoWaffe Viktor Åström

   • Alfredsson86

    Är det inte mer luftslott att värva för pengar man inte har, som man lånat sig till – eller för den delen pengar som pumpats in av nån shejk som snart tröttnar (lex Malaga) – än att låna/byta just för att man insett att man inte har pengar?

    • karrecaca

     Låter vettigt.

    • http://www.facebook.com/people/Tobias-Adersjo/535856912 Tobias Adersjö

      Nej, det är det förstås inte. Om en klubb får låna pengar så är det ju någon som är trygg nog med att de kommer få tillbaka pengarna i framtiden. Så är det inte i serie A, tyvärr.

     • ZioBergomi

      Om du tänker så, då har vi inte lärt oss mycket från de senaste kris, i stor del orsakat av banker som har lånat pengar som kunde aldrig betalas tillbaka.
      I vilket fall som helst när man har ont om pengar det är aldrig fel att försöka spendera mindre pengar istället av att skuldsätta sig ännu mer…

 • SilvioPiola

  Grankvist är för dålig för att spela i Lazio så det är lika bra att det går i stöpet. Han var visserligen hyfsad i Genoa förra säsongen. Men Genoa släppte in 69(!) mål förra säsongen. Mest av alla. Ska man verkligen värva spelare från en sådan backlinje till ett topplag? 

  • http://www.facebook.com/people/Johan-All-In-Persson/1208808633 Johan All-In Persson

    kollar du ens på Genoa ?? noll koll varkligen….varit helt kanon,enda spelare som har varit bra ju. utan han hade dom kanske släppt in minst 20mål till…… han platsar lätt i Lazio.

   • SilvioPiola

     Kollar du ens på Lazio? Lazio kom 4:a, Genoa 17:e. Varför skulle han ”lätt” platsa i ett så mycket bättre lag?  Jag har kollat på Genoa ibland , och håller inte med om att han har varit kanon. Helt okej men inte kanon. Du kanske såg EM förresten? var han kanon där?