Sillybloggen

Chelsea jagar Martin Olsson

Martin Olsson vill lämna Blackburn.
Nu jagas han av Chelsea, Sunderland, Southampton, Stoke och West Ham.

– Martin har lämnat in en transfer request, sa agenten Martin Dahlin till fotbollskanalen.se i förra veckan.

Daily Mail uppger att flera engelska klubbar är ute efter den svenske landslagsspelaren Martin Olsson. Tidningen skriver att Chelsea, Sunderland, Southampton, Stoke och West Ham vill ha Olsson, men Blackburn vill inte släppa sin vänsterback.

Fotbollskanalen
Tillbaka till bloggen

KOMMENTARER

 • http://twitter.com/johnter80000692 John Terry

  Han kommer inte få speltid i Chelsea.

 • http://www.facebook.com/people/Henrik-Arvidsson/613761433 Henrik Arvidsson

  vill han förstöra sin säsong så går han till Chelsea.

  • Brutal Rockstar

   med tanke på att han inte är bättre än bertrand så ja

 • http://www.facebook.com/people/David-Graneland-Höwing/100002562954391 David Graneland Höwing

  han borde gå till sunderland

 • Totalfotboll1

  Hoppas han går till Sunderland. Tror att det skulle passa honom bra. Southhampton är på en lite för låg nivå för Martin Olsson även om de spelar rolig fotboll, samma sak gäller West Ham. Stoke är också ett alternativ men i nuläget så är Sunderland bättre än Stoke, varför jag hoppas att han går till Sunderland. Chelsea är för tillfället ett alldeles för stort steg att ta i karriären. 

  • kjurwi

   Håller med om att Sunderland vore rätt för honom, fast jag hoppas ju att han flyttar till Southampton.

   Chelsea är som du skriver ett för stort steg.

   • ChelseaFAN1

    om han nu gick till chelsea så skulle ju alltid kunna bli utlånad på så sett få mer erfarenhet för att en dag bli nya vb i chelsea

    • Totalfotboll1

     Förvisso, men det skulle vara en onödig omväg. Det är bättre att han går direkt till Sunderland och får speltid och sedan köps av Chelsea om de bedömer att han är tillräckligt bra för att konkurrera med Bertrand när Cole slutat.

     • ChelseaFAN1

      ja de är ju klart.

 • Totalfotboll1

  Som svar till David Graneland Höwing. Håller med!

 • ChelseaLampard

  Han kommer inte få speltid i Chelsea, vi har redan Cole & Bertrand som är bättre

  • Daniel Slätt

   Olsson slår bertrand

   • http://twitter.com/johnter80000692 John Terry

    hahahha
    Bertrand är 100 ggr bättre.

    • cederinho

     i din fantasi kanske

     • Brutal Rockstar

      och i verkligheten

    • ChelseaFAN1

     de finns ingen mening att bråka/tjafsa om vem som är bättre för de kmr ni aldrig kunna se på tv elr live den ända möjligheten vore att olsson gick till chelsea cole var borta och det stog mellan dom två.

    • Totalfotboll1

     Att säga att Bertrand är 100 ggr bättre än Martin Olsson är ett enda stort skämt. Så stor skillnad är det inte mellan dem. Olsson är en oerhört snabb och målfarlig vänsterback, varför Chelsea vill ha honom. Sedan är han kanske inte lika bra defensivt som Bertrand men någon jätteskillnad i spelkvalité mellan dem är det inte. 

 • Samuel Alm

  Chelsea kommer inte ge honom mycket speltid då!

 • http://twitter.com/ChelseaNyheter Chelsea Nyheter

  Skulle han gå till Chelsea så är det för att sedan lånas ut till någon annan av dessa klubbar. Chelsea vill på sikt bygga för ”efter Cole-tiden”. Dessutom är han ung och med financial fair play kommer det inte vara lika lätt att värva redan etablerade spelare i framtiden, så därför bra att värva ungt och talangfullt nu. Därav skulle det inte vara en heldum värvning av Chelsea som folk får det att låta som. Bertrand är kanske bättre, men inte med mycket och jag tycker Bertrand har sämre offensiv potential än Olsson.

  Sedan lär detta inte hända, Chelsea kommer troligtvis inte värva Olsson men om vi bara leker med tanken och motivet bakom det.

 • http://twitter.com/Zanetti757 South Paw

  Chelsea F.C. 1972 – Blue Is The Colour

 • http://twitter.com/wzrd91 Lawand Yousef

  Ni har skrivit så snart i 2 månader att Chelsea, Sunderland, Southampton, Stoke och West Ham är ute efter honom.. Vi vet redan det..

 • WHUFC

  Det hade varit så fräckt om han hade gått till West Ham. Fått gott om speltid framför en underbar publik och ett klassiskt lag. Kanske tillochmed utvecklats till en stor stjärna och sedan lämna för en storklubb (som alla andra). Men fräckt hade det varit!

  • Brutal Rockstar

   håller med..west ham har ju en väldigt fin historia när det kommer till talanger som blir stjärnor 🙂

 • zlatte

  cech
  ivanovic-luiz-terry-olsson
  essien-mikel-oscar
  hazard-torres-marin

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000536199184 Daniel Smirnov Lindblom

   Du måste ju skämta, Cole är mil före Olsson och Bertrand är också bättre. Sen är ju Lampard och Mata också givna startspelare. 
   Gör om, gör rätt.

   • ChelseaFAN1

    asså ja vet inte direkt om bertrand är bättre än olsson ja tkr ungefär dom ligger på samma nivå iaf

  • ChelseaFAN1

   han kmr inte peta cole direkt zlatte…

   • ChelseaFAN1

    om man nu tar ut en elva från de jag har sett på försäsongen så är de 
                   cech
    ivanovic-luiz/cahill-terry-cole
             ramires-lampard
           marin mata hazard 
                  torres
    sen är ju oscar väldigt bra så de blir ju intressant att se vilka de blir på mittfältet.

    • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000536199184 Daniel Smirnov Lindblom

     Det är ju tydligt att Mikel och Lampard kommer spela som de defensiva. Sen kommer nog Ramires gå före Marin, men det blir mycket rotation. KTBFFH

    • Totalfotboll1

     Gillar i stora drag formationen, men saknar Bosingwa som högerback, byt ut Ivanovic mot Bosingwa. Ivanovic är en naturlig mittback och inte högerback. I valet mellan Luiz och Cahill så väljer jag Cahill. Jag tycker Terry har ett bättre samarbete med Cahill än vad han har med Luiz. 

     Luiz är visserligen en väldigt duktig offensiv mittback men gör ibland helt katastrofala saker defensivt, något som inte Cahill gör eftersom han är mer stabil i det defensiva jobbet. Så byt ut Luiz mot Cahill, i övrigt helt perfekt elva. 

     • ChelseaFAN1

      jag gillar personligen också cahill mer är luiz och håller med till 100 % men nu har vi ju inte bosingwa och då tror ja nog att di matteo kör med ivanovic istället för hutchinson på högern men ja hoppas att chelsea köper antingen van der wiel, debuchy, elr azpiliculta elr vad han nu heter.
       

     • Totalfotboll1

      Ok, ja då förstår jag valet av Ivanovic. Men varför sålde de Bosingwa, var han verkligen så dålig eller fanns det något annat skäl? 

      Tror att Van der Wiel eller Debuchy kan vara ett bra val på högerbacken, deras offensiva kvalitéer är väldigt bra, frågan är bara hur bra de är defensivt? Azipiliculta vet jag dock inte vem det är. 

     • ChelseaFAN1

      dom sålde han inte han fick bara inte nytt kontrakt av Chelsea och  ja han var nog för dålig för att få ett nytt kontrakt också jag tyckte han var ganska bra offensivt men defensivt var han inte bra. Jag tror nog att Debuchy skulle ses som det bättre alternativetom det stog mellan dom jag tkr att han är bättre defensivt av dom båda. Azpiliculta är en spanks u23 back som jag har hört ganska mkt rykten om men Marseille släpper honom bara för 10 miljoner pund och det senaste budet Mhelsea gav var nog runt 6 miljoner pund. Själv har jag inte sett han han tog aldrig HB platsen i spanska os truppen som gick till Montoya. Jag tycker också att det är riktigt synd att Maicon och Chelsea aldrig kom överens Maicon sades vilja ha fyra år men Chelsea erbjöd bara två vilket jag tycker var rätt för han är 30-31 år gammal nu sen kunde han kanske få ett år till beroende på hur bra han hade presterat under dom senaste två säsongerna.

     • Totalfotboll1

      Ok, tack för svaret! Vad gällerMaicon så kunde han dock ha fått 4 år eftersom man ofta hålleren hög nivå ända tills man är i 35 årsåldern,men om det inte gick så kunde de ju precis som du skriver gett honom 2 år och sedan förlängt det om han spelade bra. 

     • Chelsea4Evr

      Ifall du har missat det så har Kalou, Bosingwa och Drogba lämnat Chelsea!

    • JohnArne

     Byt Marin mot Oscar och sätt Mata på en kant. Annars tror jag att det är precis så där som Di Matteo kommer starta 🙂

     • ChelseaFAN1

      aa fast ja gillar verkligen Marin av de jag har sett på för säsongen så ja hoppas att han får köra men jag tror faktiskt att Di Matteo kör med Mata som playmaker och Hazard på kanten

  • cfc001

   zlatte ta tillbaka den sämsta start 11 jag sett i mitt liv. Peta Lampard??????? Menar du att Olsson är bättre än cole och bertrand? Peta mata? 

 • http://www.facebook.com/people/Moon-Goose/100002863545608 Moon Goose

  inte chelsea, han borde gå till arsenal:D

 • JustMilan98born93

  Off-topic men Wilshere’s recovery ser ut att bli ännu jobbigare för att han kommer missa 3 första månaderna av säsongen och kanske i mitten av november göra comeback… tycker synd om honom :S

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100001893919509 Christian Demirdag

  HAN KOMMER INTE FÅ SÅ MYCKE SPELTID!!!!!

  • http://www.facebook.com/arditluiz.gjoci Ardit Luiz Gjoci

    Vi visste inte de!

 • chelsea_torres

  Köp inte olsson. satsar på bertrand istället

 • arigold88

  Tycker att det är en smart värvning av Chelsea (om det nu sker) då Olsson kan köpas för en relativt billig summa och kan dessutom använda på två positioner. Men har väldigt svårt att se han i startelevan (i nuläget) men han har god erfarenhet av ligan och har en bra status i england.
  Men frågan är om det är smart av Olsson att gå till en sådan stor klubb då chansen finns att han får sitta på bänken en hel del, skulle vilja hellre se han i en mindre klubb

 • CFCwater

  Far man honom for max 3milj. pund sa ar det okej men mer skulle jag inte vilja se CFC bjuda…dessutom om nagon svensk talang nu sticker till CFC sa blir Chelsea automatiskt till ett svensklag av FK..Sa nej honom vill man verkligen inte se i Chelsea.

 • Tombla

  Om Olsson kommer skulle han och Bertrand rotera som backup till Cole. Sen när Cole lämnar om kanske 2 år, så har man sina två ersättare, Bertrand och Olsson, direkt. Egentligen en smart värvning, jag som Chelseasupporter blir glad eftersom det är en bra värvning för klubben. Som ‘svenska landslaget-supporter’ kan jag tycka att Olsson borde gå till en lite mindre klubb med garanterad speltid.

 • http://www.facebook.com/people/Alexander-Klang/728527034 Alexander Klang

  Chelsea kommer ju erbjuda mest pengar antar jag men som Tombla säger så kommer han bli reserv i laget. Jag hoppas att Sunderland blir ny klubbadress han skulle ta en plats i 11an och få spela tillsammans med Larsson vore kul o se.

 • cfc001

  Seriöst får damp!! Vadå jagas av Chelsea? Skojar du Ryan Bertrand är yngre och bättre, sedan har Cole frtfarande 1-2 år som proffs. Hade han varit högerback hade jag gärna viljat se honom.

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=563734108 Johan Hassgård

   Agree till max. Dock så tror jag att om det blir en övergång till Chelsea så kommer Bertrand lånas ut. Synd som fan dock.

 • erikbror

  Hoppas Blackburn säljer honom över huvud taget.

 • Johannes16

  arsenal agera köp Olsson nuu!!!

  • Totalfotboll1

   Har lite svårt att se hur Martin Olsson ska platsa i Arsenals startelva med tanke på att de redan har André Santos och Kieran Gibbs som vänsterbackar och som båda är bättre än Martin Olsson. De är dessutom både friska och skadefria. 

   Jag tror med anledning av detta att Arsenal inte vill köpa honom och ett köp av Martin Olsson skulle därför med anledning av informationen ovan vara slöseri med pengar, så nej, Arsenal ska inte agera genom att köpa Martin Olsson.

 • http://www.facebook.com/arditluiz.gjoci Ardit Luiz Gjoci

  Bara lönt att vi köper honom, när vi har Bertrand!

 • JB_ACAB

  Bert rand

 • erka

  Gå till Sunderland..