Sillybloggen

KLART: Internacional värvar Romaförsvararen

Brasilianska Internacional värvar Juan från Roma. Klubben bekräftar övergången på sin hemsida.

33-åringen har skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben men har även option på ett tredje år.

– Han (Juan) är väldigt glad över att ha skrivit på för Inter (Internacional). Flamengo var intresserad men han valde Inter. På tisdag kommer han till Porto Alegre, säger Roberto, Juans pappa, till Radio Guaiba.

Backen är inte Internacionals första storvärvning den här sommaren. Diego Forlan är även klar för klubben efter att ha blivit borttvingad från italienska Inter.

Fotbollskanalen
Tillbaka till bloggen

KOMMENTARER

 • Acki

  Nu måste ju Roma värva in Simon Kjaer

 • Chronic

  han har förvisso dalat, blivit sämre, det senaste året, men man borde nog ha låtit honom stanna en säsong till. nu har man endast tre mittbackar, varav en, burdisso, är okej. nummer två, heinze, är helt slut och den tredje är den 17 årige talangen, med det fantastiska efternamnet, romagnoli.

  nu verkar det som att kjaer (tycker det är helt sinnessjukt korkat att inte satsa på honom!) ej kommer spela i roma kommande säsong, så på försvarssidan ser det riktigt bedrövligt dåligt ut. man måste handla ett par mittbackar som håller riktigt hög klass om man ska vara topp 7 kommande säsong.

  • bajs turd

   tycker också dem borde köpa loss kjaer,  även fast han gjorde en del misstag förra säsongen så är han fortfarande en bra försvarare med mycket potential. har dock för mig att prislappen för hög för Romas smak!

 • Juventiino

  Roma borde värva Robert Huth.