Sillybloggen

Roberto Carlos klar som tränare för ny klubb

Den gamla Real Madrid-stjärnan Roberto Carlos är klar som ny tränare för Delhi Dynamos FC i den indiska ligan. Idag presenterades brassen med att hälsa sina nya fans välkomna genom en video på youtube.

 

Fotbollskanalen
Inlägget har 6 kommentarer

Crystal Palace bekräftar intresse för Cabaye

Crystal Palace ordförande Steve Parish har bekräftat att klubben är intresserad av Paris Saint-Germains Yohan Cabaye.

Parish sa följande om mittfältaren till talkSPORT:

– Det är definitivt en spelare vi vill ha. Det skulle vara en enorm grej för klubben. Vi jobbar på den affären.

Fotbollskanalen
Inlägget har 7 kommentarer

Tottenham överens med Atletico om försvarare

Enligt journalisten Gianluca Di Marzio så är Tottenham överens med Atletico Madrid kring en övergång av belgaren Toby Alderweireld. Försvararen som i år var på lån till Southampton förväntas vara klar för 16 miljoner euro.

Fotbollskanalen
Inlägget har 3 kommentarer

Iniesta: ”Real Madrid kommer inte sälja Ramos”

Sergio Ramos framtid i Real Madrid är oviss och försvararen sägs vilja lämna storklubben. Men Barcelonas stjärna Andres Iniesta tror inte att konkurrenten kommer sälja Ramos.

– Jag har alltid sagt att Sergio är en av de bästa mittbackarna i världen. Jag kan inte se Real Madrid låta honom gå, säger Iniesta till AS.

Fotbollskanalen
Inlägget har 13 kommentarer

Djurgårdens plan B om Mushekwi lämnar

Nyasha Mushekwis framtid i Djurgården är oviss. Om det blir en fortsättning hos blåränderna efter att låneavtalet med Mamelodi Sundowns går ut i sommar är ingen självklarhet.

Många klubbar jagar Mushekwi och under lördagen flög Djurgårdens sportchef Bosse Andersson ner till Sydafrika för att diskutera med anfallarens klubb.

Nu skriver FotbollDirekt att Djurgården ser Branns Jakob Orlov som ett huvudspår om det inte skulle lösa sig med en fortsättning med Mushekwi.

Bosse Andersson vill inte bekräfta uppgifterna, men medger att Djurgården har alternativ om Zimbabwe-stjärnan lämnar.

– Ja, vi har en klar bild, säger sportchefen till FotbollDirekt.

29-årige Orlov har tidigare spelat för Gefle.

Fotbollskanalen
Inlägget har 1 kommentar

”Torino förhandlar med Guidetti”

John Guidetti lär ha höjt sitt marknadsvärde väsentligt under U21-EM. Nu pekas Torino ut som en ny tänkbar klubb för den svenske landslagsmannen.

Knappt har festen slutat efter att Sverige bärgat guldmedaljerna vid U21-EM förrän många av spelarna ska ta sig an sina framtida klubbyten. En av dem är John Guidetti vars kontrakt med Manchester City löpte ut den här veckan.

Nu skriver Football-Italia och sajten calcionews24.com att Torino kan bli det lag som vinner dragkampen. Enligt medierna ska samtal pågå med 23-åringen som även uppvaktas av Serie A-konkurrenter och Premier League-klubbar.

Fotbollskanalen
Inlägget har 41 kommentarer

Valencia värvar

Valencia värvar Celta Vigos Santi Mina för hundra miljoner kronor. Forwarden, som gjirde nio mål i fjol, har skrivit på ett sexårskontrakt.

1

Fotbollskanalen
Inlägget har 13 kommentarer

Ramos: ”Jag förhandlar inte med någon”

Sergio Ramos ryktas vara på väg till Manchester United, men Real Madrid-backen ligger lågt.
– Jag förhandlar inte med någon, säger han till Marca.

Det är i en kortare intervju med radiokanalen Canal Cuatro i Andalusien som 29-åringen uttalar sig. Däremot vill han inte ge något svar på frågan om huruvida han är kvar i ”Los Blancos” nästa säsong.

 

Fotbollskanalen
Inlägget har 19 kommentarer

Kewell jagas av Liverpool och Watford

Den förre Leeds- och Liverpoolyttern Harry Kewell verkar vara på väg tillbaka till engelsk fotboll. Den här gången handlar det om en roll som tränare för Watfords U21-lag, skriver Daily Mail. Men även Liverpool ska vara intresserat av att knyta 36-åringen till sig i en liknande roll.

Australiensaren tillbringade fem år på Anfield och var bland annat med om Liverpools klassiska vändning i Champions League-finalen 2005.

Fotbollskanalen
Inlägget har 1 kommentar

Arsenalstjärnan kan ersätta Turan

Arda Turan jagas av Chelsea och Barcelona. Då jagar Atletico hans ersättare. Enligt Daily Mail ska den spanska klubben ha bestämt sig för att försöka få loss Santi Cazorla från Arsenal för att fylla luckan efter den 28-årige turkiske landslagsmannen.

 

 

Fotbollskanalen
Inlägget har 10 kommentarer