Sillybloggen

Mascherano stannar kvar i Barcelona

Det blir ingen flytt för Barcelonas argentinske mittback Javier Mascherano. 32-åringen som kom från Liverpool 2010 har bestämt sig för att stanna kvar i den katalanska klubben i tre år till.

 

 

 

Fotbollskanalen
0 kommentarer

Efter Mertesackers skada – Wenger letar mittback

Som Fotbollskanalen skrev tidigare i dag kommer Arsenals tyske mittback Per Mertesacker att missa upptakten av säsongen på grund av en knäskada.

Därför tittar nu Arsene Wneger på att plocka in en erfaren mittback för att täcka upp.

– Vi måste kolla på ett alternativ för att få in lite erfarenhet, säger Wenger enligt Sky Sports. Med Per borta har vi inte så mycket erfarenhet och kollar därför på att ta in någon.

Fotbollskanalen
0 kommentarer

André Gomes presenterad för Barcelona

André Gomes till Barcelona har varit känt ett tag. Nu bekräftar även Valencia att Gomes går till den spanska storklubben. Portugisen uppges kosta någonstans kring 50 miljoner euro.

Läs mer här.

Fotbollskanalen
0 kommentarer

Inter: ”Vi vill inte sälja Icardi”

Spekulationerna kring Inters anfallare Mauro Icardi har varit många. Det har snackats om både Arsenal och Napoli. Enligt Sky Sports har Erick Thohir, ägare av klubben, sagt till Inter Channel att Icardi inte kommer att säljas.

– Vi kommer inte sälja Icardi. Vi har fått ta emot bud, från Napoli bland andra, men kommer inte sälja honom. Vi förlängde hans kontrakt förra året och är som en familj, vi kan alltid prata om det är problem eller om vad vi vill åstadkomma i framtiden, säger Thohir.

– Det är vår kapten och en viktig spelare. Vi är väldigt nöjda med honom.

Fotbollskanalen
0 kommentarer

Efter försäljningen – Napoli nära värva polack

Efter försäljningen av Gonzalo Higuain – nu är Napoli nära en affär på värvningsfronten.

Klubben ska ha budat 28 miljoner euro för polacken Arkadiusz Milik, och enligt Gazzetta dello Sport ska ett avtal med Ajax vara nära. Tidningen skriver att 22-åringen kan vara på plats i Italien redan nästa vecka.

Fotbollskanalen
0 kommentarer

Pato nära spansk klubb

Alexandre Pato  – senast på lån i Chelsea – är nära en flytt från Corinthians till Villarreal, bekräftar den brasilianska klubbens sportdirektör Eduardo Ferreira.

– Affären borde bli klar inom de närmaste timmarna. Det kan vara en timme, det kan vara fem, säger han enligt goal.com.

Fotbollskanalen
0 kommentarer

”Raiolas arvode skjuter upp Pogba-affär”

Paul Pogbas flytt från Juventus till Manchester United har försenats, skriver brittiska medier i dag. Anledningen? Agent Mino Raiolas arvode. Enligt brittiska Sky Sports vill Raiola ha 20 miljoner euro – en summa som ingen av klubbarna verkar vara sugna på att betala.

Diskussionerna mellan Pogba och Manchester United sägs dock vara långt gångna.

Fotbollskanalen
0 kommentarer

Norska underbarnet kan lämna Real Madrid

Ni känner till Martin Ödegaard? Han kan nu vara på väg bort från Real Madrid. I alla fall under den kommande säsongen.

Spanska AS uppger att 17-åringen kan lånas ut till en klubb i Bundesliga. Någon specifik nämns inte.

Ska en temporär flytt göra så att det lossnar för Ödegaard som debuterade i La Liga i våras och blev då klubbens yngste någonsin som representerat Real i högstaligan.

Real Madrid försäsongsladdar just nu i USA.

Fotbollskanalen
0 kommentarer

Försvarare lämnar Liverpool

Den 22-åriga vänsterbacken Brad Smith lämnar Liverpools träningsläger USA för att åka tillbaka till England och skriva på för Bournemouth, enligt Liverpool Echo. Priset sägs landa på sex miljoner pund.

Fotbollskanalen
0 kommentarer

Zanetti öppnar för Simeone i Inter

Roberto Mancini förnekade i går italienska rykten om att han ska vara på väg att säga upp sig från jobbet i Inter till följd av oenigheter med styrelsen kring sommarmercaton.

I dag uttalar sig Inters vice-president Javier Zanetti för argentinska tidningen La Nacion – ett uttalande som lär spä på ryktena än mer:

– Mancini är för tillfället vår tränare och av respekt gentemot honom vill jag inte prata om andra tränare. Men i framtiden föreställer jag mig att (Diego) Simeone och Inter åter kommer att träffas, säger klubblegendaren enligt Corriere dello Sport.

Fortsättning i Inter-historian lär följa…

Fotbollskanalen
0 kommentarer