Sillybloggen

PSG förlänger med Rabiot

31 oktober 2014 20.39, Fotbollskanalen

PSG förlänger med Adrien Rabiot. Talangen stannar i klubben… hur länge? Det står på tröjan.

Rabiot

Engelsk storklubb jagar Ekdal

30 oktober 2014 08.24, Fotbollskanalen

Albin Ekdal, 25, gör stor succé i italienska Cagliari. Det har givit eko i Europa. Nu skriver SoloCalcio, som hänvisar till Sportmediaset.it att Tottenham är intresserat av svensken.

Ekdal som slagit sig in och numera är given på det svenska landslagsmittfältet kan enligt tidningen lämna redan i januari för Londonklubben.

Sociedads lösning på krisen: Moyes

29 oktober 2014 17.54, Fotbollskanalen

Real Sociedad har haft en tuff inledning på säsongen i La Liga. Efter nio omgångar har laget endast skrapat ihop sex poäng och ligger på en 17:e plats. Sociedad har inte vunnit sedan augusti. Tränaren Jagoba Arrasate kan nu vara nära att lämna sitt jobb. Enligt Cadena COPE tittar klubben nu på en ersättare och bäst till ligger David Moyes. Skotten som floppade i Manchester United har sagt att han är redo att återvända till fotbollen om rätt anbud kommer.

Norska supertalangen på väg till Ajax

29 oktober 2014 08.01, Fotbollskanalen

Han är född 1998 och har tagit hela fotbollsvärlden med storm. Norska Martin Ödegaard fick stor uppmärksamhet när han debuterade för det norska landslaget i augusti – som 15-åring.

Strömgodset-spelaren ligger högt upp på de europeiska klubbarnas önskelistor. Nu skriver Daily Star att supertalangen kommer att besöka Ajax. En klubb som fostrat och utbildat många unga och opolerade talanger. En viss Zlatan Ibrahimovic hade ju en ganska bra utveckling i klubben…

Ashley Cole kan hamna i Manchester United

29 oktober 2014 07.12, Fotbollskanalen

Daily Express kommer tidigt på onsdagen med ett galet rykte. Tidningen påstår att ytterbacken Ashley Cole kan vara på väg tillbaka till England. Och då snackar vi inte Chelsea.

Manchester United ska vara klubben som vill knyta till sig 33-åringen.

Sanningshalten i ryktet är i dagsläget mycket oklart.

PL-toppklubbarnas dragkamp om Khedira

28 oktober 2014 22.17, Fotbollskanalen

Det flyger rykten till höger och vänster kring Real Madrids tyske mittfältare Sami Khedira. För några dagar sedan var det Louis van Gaal och Manchester United som rapporterades ha gett sig in i kampen om Khediras signatur. Nu rapporterar Daily Star att stadskonkurrenten Manchester City även dom är intresserade av att värva mittfältaren.

Sedan tidigare ska både Chelsea och Arsenal vara intresserade av tysken.

Det kan alltså bli en dragkamp mellan Premier League-jättarna om Sami Khedira.

Napoli kan värva Balotelli till rabattpris i januari

28 oktober 2014 18.52, Fotbollskanalen

Mario Balotelli har inte fått till det i Liverpool hittills och enligt brittiska medier måste han prestera under hösten för att rädda sin framtid i klubben efter januari. Enligt sajten fichajes.net är Napoli intresserade av att värva italienaren i januari. Och Balotellis marknadsvärde bara sjunker. Liverpool betalade 16 miljoner pund för att värva anfallaren, Napoli sägs förbereda ett bud på runt tio miljoner pund.

Liverpool jagar succéanfallaren

28 oktober 2014 13.16, Fotbollskanalen

West Bromwichs anfallare Saido Berahino har haft en lysande höst och naturligtvis har det inte gått de engelska storklubbarna förbi. Tidigare ryktades det om att Tottenham skulle vara intresserat av att värva den engelska U-21 landslagsmannen.

Nu skriver Daily Mail att även Liverpool ger sig in i jakten på Berahino och att de vill värva honom redan i januari. Tottenham ska tidigare ha lagt ett bud runt 175 miljoner kronor, något som WBA ansett vara alldeles för lite då de värderar sin anfallare till närmare 300 miljoner kronor.

Det återstår att se om Liverpool är beredda att acceptera den prislappen.

Napoli vill ta Balotelli tillbaka till Italien

28 oktober 2014 10.59, Fotbollskanalen

Vistelsen i England kan bli kort för Mario Balotelli. Napoli uppges vilja försöka värva anfallaren när transferfönstret öppnar i januari. The Guardian skriver att den italienska klubben är villiga att betala 10 miljoner euro för Liverpools 24-åring.
Det är 6 miljoner euro lägre än vad Liverpool gav för stjärnan under sommaren, men med en formsvag inledning av säsongen står italienarens aktier inte längre lika högt i kurs.

Nu har Balotelli drygt två månader på sig att prestera och visa att han hör hemma på Anfield, annars kan det mycket väl bli så att han får återvända tillbaka till Serie A.

Stockholmsklubbarna slåss om Sirius talang

28 oktober 2014 06.30, Fotbollskanalen

Sirius mittfältstalang Kerim Mrabti har imponerat i superettan den här säsongen. Nu är Stockholmsklubbarna AIK, Hammarby och Djurgården intresserade av att värva Mrabti. Det skriver Expressen.
Enligt tidningen har AIK och Hammarby scoutat Kerim Mrabti, och det vet 20-åringen själv om.
- Ja, det finns intresse men det är stor skillnad på intresse innan det blir något konkret. Jag har kontrakt med Sirius ett år till och har full fokus på dom just nu, säger han till Expressen.

Tidningen skriver också att Djurgården är intresserade av talangen.
- Jag har inte pratat med Djurgården men jag kan inte blunda för vilka lag som är här. Vi får se om det blir allsvenskan eller inte efter säsongen. Vi får ta det då. För mig är det väldigt intressant att de är här och vi får se vad som händer, säger Mrabti till Expressen.

Falkenberg - Mjällby
Lördag 01 november kl 12:30
Se hyllningarna till Klas Ingesson
Lördag 01 november kl 12:49
Brommapojkarna - Elfsborg
Lördag 01 november kl 12:50
Claes Ingesson
Lördag 01 november kl 12:50
Djurgården - Norrköping
Lördag 01 november kl 12:50