Sillybloggen

Valencia vill värva Negredo – trots frakturen och höga priset

20 augusti 2014 23.41, Fotbollskanalen

Alvaro Negredo har brutit ett mellanfotsben och blir borta länge från fotbollen. Dessutom kräver Manchester City 240 miljoner kronor för 29-åringen. Men Valencia uppges ändå vilja värva honom innan transferfönstret stänger.

Det är tidningen Daily Mail som skriver att La Liga-klubbens intresse kvarstår, men att City är tveksamt inställt till att göra affär bara tio dagar innan övergångsperioden tar slut för den här gången. Detta på grund av att fler spelare ryktats vara på väg bort. Inte minst Stevan Jovetic och Matija Nastasic som väckt intresse från Juventus och Roma.

Svenske John Guidetti har, liksom ett par andra City-spelare, fått besked att Manuel Pellegrini om att det kan vara läge att försöka hitta en annan klubb.

Juventus: ”Vi saknar fortfarande en anfallare”

20 augusti 2014 22.21, Fotbollskanalen

Juventus har redan plockat in spelare som Patrice Evra, Romulo, Roberto Pereyra och Alvaro Morata under det här transferfönstret.

Men det kan bli fler värvningar.

- Om chansen uppstår kommer vi att ta den. Men som det ser ut nu har vi knutit till oss de flesta spelarna på vår önskelista. Vi saknar dock fortfarande en anfallare, säger klubbdirektören Beppe Marotta till Football Italia.

Uniteds bekräftelse om Rojo: ”Blir ett bra tillskott till vår trupp”

20 augusti 2014 22.10, Fotbollskanalen

 Värvningen tillkännagavs redan på tisdagen, men nu har även Manchester United bekräftat officiellt. Marcos Rojo flyttar till Premier League från Sporting för 200 miljoner kronor.

Louis van Gaal verkar nöjd med sin värvning.

- Marcos är en duktig försvarare. Han har spelat på högsta nivå och kan användas både centralt och på vänsterkanten. Han är ett viktigt tillskott till vår trupp, säger managern.

Samtidigt går Nani motsatt väg efter sju säsonger, och återvänder hem till Sporting i Portugal.

”Bayern vill värva Verratti”

20 augusti 2014 20.06, Fotbollskanalen

Bayern München vill värva Marco Verratti från PSG, enligt Gazzetta dello Sport.

Ännu så länge ska den tyska storklubben dock inte ha lagt något konkret bud på 21-åringen som ingår i Italiens landslag.

 

Tidigare har det rapporterats att både Manchester United och Arsenal skulle vara ute efter Verratti.

Milan-bossen: ”Liverpool har inte bjudit på Balotelli”

20 augusti 2014 19.11, Fotbollskanalen

Flera engelska och italienska medier uppger att Mario Balotelli är på gång till Liverpool, men Adriano Galliani tonar ned ryktena.

-  Just nu har vi varken fått något bud eller inlett några förhandlingar, säger Serie A-klubbens vicepresident.

Tidigare under onsdagen gick bland annat Sport Mediaset ut med uppgifter om att Balotelli, som noterades för 14 ligamål på 30 matcher den gångna säsongen, skulle vara på väg till Liverpool. Premier League-laget vill säkerligen ersätta storstjärnan Luis Suarez, som ju nyligen flyttade till Barcelona.

Men Milans vicepresident Adriano Galliani hävdar att det inte finns någon substans i skriverierna.

- För närvarande har vi varken fått något bud eller inlett några förhandlingar, säger han till Gazzetta dello Sport.

Dzeko förlänger med City

20 augusti 2014 18.56, Fotbollskanalen

Edin Dzeko förlänger med Manchester City. Enligt den engelska klubbens officiella hemsida har den bosniske anfallaren skrivit på ett nytt fyraårskontrakt.

”Stolt och glad över att saken är klar. Jag stannar där jag hör hemma”, skriver Dzeko själv på twitter.

 

 

Juventus: ”Bara rykten om Vidal, United och Real”

20 augusti 2014 18.46, Fotbollskanalen

Både Real Madrid och Manchester United har nämnts som tänkbara nya klubbar för Juventus-stjärnan Arturo Vidal, men enligt VD:n Beppe Marotta finns inga konkreta bud och chilenaren uppges heller inte vara till salu.

- Det har han aldrig varit, säger Marotta.

Müller och Reus nobbade United: ”Pengarna var astronomiska”

20 augusti 2014 18.43, Fotbollskanalen

Manchester United ville värva Thomas Müller och Marco Reusunder sommaren, men båda VM-guldvinnarna tackade nej. Det avslöjar Müller själv för tidningen Bild.

- Pengarna var astronomiska, säger han.

I intervjun med Bild förklarar Müller dock att det ”aldrig var aktuellt” med någon flytt, eftersom han tillhört Bayern München sedan barnsben och vill fortsätta spela där. I fallet med Marco Reus är det Atletico Madrids president Enrique Cerezo som återger uppgifterna om United. Enligt honom ska La Liga-klubben ha insett att spelaren ville stanna i Tyskland efter att han ”tackade nej till ett mycket lukrativt bud från Manchester”.

Balotelli närmar sig Liverpool

20 augusti 2014 14.52, Fotbollskanalen

Liverpool uppges nära att värva Milans Mario Balotelli. Enligt Sportmediaset har Liverpool lagt ett bud på 200 miljoner kronor för anfallaren. Milan uppges dock vilja ha ytterligare 30 miljoner.

Nu ska agenten Mario Balotelli ha kommit till Milano för att förhandla med klubben om att släppa hans spelare.

Juventus snuvar Arsenal på värvningen

20 augusti 2014 09.29, Fotbollskanalen

Manchester Citys Matija Nastasic är på väg bort från klubben. Arsenal har rapporterats vara högaktuell som ny klubbadress men enligt Daily Express har Juventus blandat sig i jakten och enligt tidningen är nu italienarna favoriter till hans namnteckning.

Mjällby - Helsingborg
Fredag 22 augusti kl 18:50
Studio PSG
Fredag 22 augusti kl 20:00
Evian - Paris St Germain
Fredag 22 augusti kl 20:25
Malmö FF - Norrköping
Lördag 23 augusti kl 15:50