Sillybloggen

Celtic värvar från Champions League-laget

Celtic har gjort klart med Ryan Christie och Jozo Simunovic. Den förstnämnde har skrivit ett fyraårsavtal och kommer direkt att lånas tillbaka till Inverness. Simunovic övergång från Dinamo Zagreb blev klar strax innan transferfönstret stängde och i den 21-årige kroaten får Celtic en nickstark mittback.

Fotbollskanalen
Inlägget har 10 kommentarer

KLART: Watford värvar Victor Ibarbo

Watford har gjort klart med en sen Deadline Day-värvning. Anfallaren Victor Ibarbo ansluter från Cagliari, klubben han tillhört sedan 2011.

Förra säsongen var Ibarbo på lån i Roma.

CN1O1a-WcAUbtl8.jpg large

Fotbollskanalen
Inlägget har 20 kommentarer

Spurs ger sig inte – lägger fjärde budet på Berahino

Tottenham är inställda på att knyta till sig Saido Berahino från West Bromwich. Efter att ha fått tre bud nobbade ska Spurs nu ha lagt ytterligare ett bud på anfallaren, det skriver Sky Sports.

Återstår att se om det blir fjärde gången gillt för Tottenham.

Fotbollskanalen
Inlägget har 5 kommentarer

Ryktena fortsätter i England: Zlatan fortfarande aktuell för Arsenal

Det såg ut att bli ett lugnt avslut på Silly Season runt Zlatan Ibrahimovic, men istället snurrar nu rykteskarusellen hela vägen in i mål. Under tisdagsmorgonen kom Evening Standard med uppgifterna om att den svenske anfallsstjärnan kan göra en överraskande flytt till Arsenal under engelska Deadline Day.

London-klubben ska först ha varit intresserad av Cavani men efter att ha fått beskedet att PSG inte släpper uruguayanen vänt sina blickar mot Zlatan. Engelska tidningar går nu i spinn över ryktena och flera bettingbolag har chocksänkt oddsen för att svensken hamnar i Premier League.

Zlatan Ibrahimovic vilade i dag från det svenska landslagets träning och när Fotbollskanalen nådde landslagets kommunikationschef Niklas Bodell hade han inte koll på var Ibra befann sig.

– De har fritid nu. Jag vet inte var Zlatan befinner sig, sa Bodell.

Ryktena lär fortsätta ända fram till transferfönstret bommar igen.

Fotbollskanalen
Inlägget har 37 kommentarer

Officiellt: Joleon Lescott klar för Aston Villa

Joleon Lescott lämnar West Bromwich. Den 33-årige mittbacken har skrivit på ett tvåårskontrakt med Aston Villa.

– Jag är överlycklig, säger Aston Villas manager Tim Sherwood till klubbens hemsida.

Fotbollskanalen
Inlägget har 1 kommentar

Papy Djilobodji presenterad av Chelsea

Nu är det helt klart. 26-årige Nantes-mittbacken Papy Djilobodji går till Chelsea. Senegalesen har presenterats på Premier League-klubbens hemsida.

– Jag är väldigt glad över att skriva på för en så stor klubb som Chelsea, säger Djilobodji till chelseafc.com.

Fotbollskanalen
Inlägget har 37 kommentarer

Ibarbo på god väg mot Watford

Redan igår ryktades Roma vilja släppa Victor Ibarbo till Watford. Nu verkar det vara på god väg att bli av.

Fotografen Simon Peach la nämligen upp ett foto på sitt twitter-konto som visar upp en bild på en Taxi som väntar på Ibarbo på flygplatsen, Heathrow.

Colombianen ser alltså ut att vara på väg till Premier League.

Fotbollskanalen
Inlägget har 6 kommentarer

Berbatov förhandlar med Villa

Dimitar Berbatov kan vara på väg tillbaka till Premier League. Anfallarens kontrakt med Monaco gick ut i juni och nu är bulgaren en fri agent. Berbatov som tidigare varit i Tottenham, Manchester United och Fulham sägs nu förhandla med Aston Villa, det skriver bland annat Daily Mail.

Eftersom anfallaren är en fri agent behöver affären inte bli klar innan transfer-deadline.

Fotbollskanalen
Inlägget har 3 kommentarer

Southampton förstärker med holländsk försvarare

Det fortsätter att trilla in övergångar i England. Nu har Southampton deklarerat att de gjort klart med Celtics försvarare Virgil Van Dijk.

24-åringen ska ha skrivit på ett femårskontrakt och prislappen tros ligga runt 170 miljoner kronor enligt Voetbal International.

Fotbollskanalen
Inlägget har 8 kommentarer

Arsenal misslyckas med Cavani – Zlatan eller Rabiot kan stå på tur

Enligt Daily Mail har Arsenal misslyckats med att värva Edinson Cavani från PSG. Tidningen skriver att framstöten på tisdagen blev resultatlös och att uruguayanen stannar i Ligue 1. Återstår att se om London Evening Standards uppgifter från tidigare under dagen i så fall kan förverkligas – att Zlatan Ibrahimovic blir den kortsiktiga lösningen för Londonlaget. London Evening Standard rapporterar att Arsene Wenger gärna knyter svensken till sig under silly seasons sista timmar, i väntan på en mer permanent affär med en yngre forward nästa sommar.

Men andra källor gör gällande att det inte alls är Ibrahimovic som Arsenal vill ha – utan dennes lagkompis Adrien Rabiot.

Fotbollskanalen
Inlägget har 16 kommentarer