Sillybloggen

Superettanklubb lånar från J-Södra

Förra säsongen spenderade Jönköpings Södras backtalang Max Watson som utlånad till division 1 och Norrby IF. Nu står det klart att 21-åringen lånas ut på nytt till Norrby under 2017, ett Norrby som i år spelar i superettan.

– Jag trivdes väldigt bra här sist. Det finns många sköna personligheter och det är en familjär stämning kring föreningen, säger Watson till Norrbys hemsida.

– Det finns många skickliga lag i serien och det ska bli kul att mäta sig på det här nivån.

Förra säsongen gjorde Watson 20 matcher för Norrby i division 1.

Fotbollskanalen
0 kommentarer

Chelsea jagar Mönchengladbachs stjärna

Borussia Mönchengladbachs mittfältsstjärna Mahmoud Dahoud är eftertraktad på transfermarknaden. Juventus, Liverpool, Dortmund och PSG har tidigare kopplats samman med tysken.

Nu skriver The Guardian att även Chelsea jagar Dahoud och är intresserat av en värvning till sommaren.

Fotbollskanalen
0 kommentarer

Rykteskarusellen ökar i fart efter Barcelonas CL-fiasko

Efter 0-4 mot Paris St Germain har ett frågetecknen för Luis Enriques framtid i Barcelona blivit allt fler. Rykteskarusellen tog ny fart efter förlusten i Champions League och på listan över tänkbara namn som cirkulerar i spansk och brittisk media återfinns Sevillas Jorge Sampaoli, Tottenhams Mauricio Pochettino, som tränat lokalrivalerna Espanyol – samt Ronald Koeman, den före detta Barcelonaspelaren som för närvarande är manager i Everton; och som tidigare har sagt att han skulle kunna tänka sig att ta ett jobb i den katalanska storklubben, enligt Daily Mirror.

Fotbollskanalen
0 kommentarer

Klubblös efter fjolåret i Öis: ”För mig är det en gåta”

I fjol vaktade han målet vid 19 tillfällen för Örgryte i superettan. Men nu letar Robertino Kljajic efter en ny klubb. Och det faktum att ingen klubb ännu hört av sig förvånar målvakten.

– För mig är det en gåta att jag är klubblös. Många har ringt och hört sig för kring varför jag lämnade Örgryte och hur det kommer sig att jag är klubblös, säger han till Helsingborgs Dagblad.

Just nu tränar han med division 2-klubben Högaborg – och han är inte orolig för att behöva gå klubblös en längre tid.

– Det här är ovanligt för mig, jag har inte varit klubblös så länge som nu. Jag är dock väldigt lugn, självförtroendet är på min sida och jag har en stark känsla av att det kommer lösa sig på ett bra sätt.

Förutom Örgryte har Kljajic även representerat Degerfors, Ljungskile och Öster.

Fotbollskanalen
0 kommentarer

James: ”Jag vill stanna i Real”

James Rodriguez startade när Real Madrid besegrade Napoli med 3-1 i Champions League under onsdagen – och efter matchen meddelade colombianen att han vill stanna i klubben.

– Jag tycker att allt går bra för mig, Madrid är en stor klubb och jag har hela tiden velat vara här, säger den offensive stjärnan enligt goal.com.

– Bra och dåliga saker händer hela tiden, men jag vill stanna här under en mycket längre tid. Man vill alltid spela och nu när jag får mer speltid börjar allt förändras, långsamt.

Fotbollskanalen
0 kommentarer

Roma överväger stort bud på Lindelöf

I januari kopplades Victor Nilsson Lindelöf starkt ihop med Manchester United. En övergång sades vara nära, men någon affär blev det aldrig.

Nu skriver football-italia.net, som hänvisar till italienska Leggo, att Roma kan komma att ge sig in i leken kring den svenske mittbacken. Tidningen hävdar att Serie A-jätten överväger att lägga in ett bud på Lindelöf om man skulle sälja sin mittback Kostas Manolas. Leggo hävdar att Roma är berett att erbjuda de 30 miljoner euro som skulle aktivera 22-åringens utköpsklausul, om man får in ett bra bud på Manolas.

Lindelöf har tidigare ryktats vara aktuell för andra italienska klubbar, som Napoli, Milan och Juventus.

I portugisisk press har det under den senaste tiden skrivits en hel del om att Benfica är på väg att skriva ett nytt kontrakt med sin svenske mittback och på så sätt höja hans utköpsklausul.

Fotbollskanalen
0 kommentarer

PSG:s sportchef: ”Värva Messi? Ska aldrig säga aldrig”

Genom åren har Lionel Messi kopplats ihop en hel del med Paris Saint-Germain. Argentinaren har ett kontrakt med Barcelona som går ut 2018 och hittills har inte parterna sagts vara nära en förlängning.

Nu öppnar PSG:s sportchef Patrick Kluivert för att värva 29-åringen.

– Messi? Man ska aldrig säga aldrig, säger Kluivert enligt goal.com.

– Alla lag vill ha en spelare som Messi.

Fotbollskanalen
0 kommentarer

Costa och Chelsea överens om nytt kontrakt

Under den senaste tiden har Diego Costas framtid i Chelsea varit oviss. Anfallaren och managern Antonio Conte har påståtts ligga i bråk med varandra, ett bråk som uppgetts handla om att Costa ville flytta till Kina i januari, men nu ser problemen ut att vara lösta. 28-åringen är tillbaka på planen sedan en tid och nu skriver the Sun att parterna är överens om en kontraktsförlängning.

Costa sägs ha nobbat Kina och uppges nu skriva på ett avtal värt 220 000 pund (2,45 svenska miljoner kronor) i veckan. Kontraktet ska löpa över fem år och sammanlagt vara värt 57 miljoner pund (630 miljoner kronor).

Fotbollskanalen
0 kommentarer

Officiellt: Spurs skriver långtidskontrakt med talangen

21-årige Harry Winks har fått ett litet genombrott i Tottenham den här säsongen. Debut i Premier League, debut i Champions League och första målet för klubben har det blivit för mittfältaren. Nu har Winks skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig till 2022.

– Jag är överlycklig över att ha skrivit på ett nytt kontrakt med klubben, att hänge min framtid än mer och jag ser fram emot de kommande åren, säger Winks till Tottenhams hemsida.

Fotbollskanalen
0 kommentarer

Syrianska förlänger med duo

Syrianska presenterar under måndagen två kontraktsförlängningar i truppen. Det är backen Samuel Akintioye som har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt, samt målvakten målvakten Bilel Ben Salah som förlängt med ett år.

Syrianska kvalade sig kvar i superettan efter storseger mot Vasalund i dubbelmötet.

Fotbollskanalen
0 kommentarer