Sillybloggen

Efter United-rykterna – Ramos på väg mot nytt kontrakt

Under hela sommaren har Sergio Ramos ryktats vara på gång till Manchester United. Ett bevis på en spricka i omklädningsrummet hävdade visa, ett sätt att pressa fram ett nytt stort kontrakt hävdade andra.  Nu ser vi ut att ha fått svaret på frågan då Sergio Ramos går mot en kontraktsförlängning.

Enligt spanska Marca så är försvararen och Real Madrid överens om en förlängning på spanjorens avtal till sommaren 2020. Dessutom ska 29-åringen bli erbjuden en stor löneökning då han kommer att dra in hela 90 miljoner kronor per säsong.

Fotbollskanalen
Inlägget har 34 kommentarer

Liverpool lånar ut försvarare till PL-konkurrent

Andre Wisdom förlängde nyss sitt kontrakt med Liverpool. Trots det så lånas 22-åringen nu ut till Norwich City där han blir lagkamrat med svenska Martin Olsson.

Fotbollskanalen
Inlägget har 9 kommentarer

Tottenham gör ett försök att värva Uniteds mittfältare

Tottenham jagar ny offensiv kraft inför den kommande säsongen. Nu har man siktat in sig på Manchester Uniteds landslagsmittfältare Ashley Young enligt Daily Mirror. 30-åringen som värvades från Aston Villa för 179 miljoner kronor 2011 fick stort förtroende av Van Gaal under förra året och spelade hela 26 matcher. Men efter att klubben denna sommar slagit på stora transfertrumman så hoppas nu Tottenham kunna få loss Young.

Daily Mirror skriver även att Tottenhams reservplan till Ashley Young ska vara Crystal Palaces Yannick Bolasie.

Fotbollskanalen
Inlägget har 20 kommentarer

Berbatov närmar sig återkomst till Premier League

Engelska medier har under dagen rapporterat om att Dimitar Berbatov närmar sig en återkomst till Premier League och Aston Villa. Nu kommer uppgifter till Sky Sports att klubben och spelaren just nu håller på att förhandla om det personliga kontraktet.

Bulgaren är kontraktslös efter att hans avtal med Monaco löpt ut.

Fotbollskanalen
Inlägget har 3 kommentarer

Sampdoria: ”Liverpool övervärderar Balotelli”

Sampdoria är intresserad av att köpa loss Liverpools Mario Balotelli. Enligt uppgifter till Daily Mail har engelsmännen bestämt en prislapp på omkring 100 miljoner kronor, något som italienarna tycker är för mycket. Tidningen skriver att Sampdorias president Massimo Ferrero anser att Liverpool övervärderar anfallaren och att man måste minska kraven för att en affär ska gå igenom.

Fotbollskanalen
Inlägget har 31 kommentarer

Uppgifter: Därför missade stjärnan matchen mot Malmö

När startelvorna mellan Malmö FF och Salzburg offentliggjordes så saknades hemmalagets stjärna Jonathan Soriano. Österrikisk press skrev om en mystisk vadskada som höll anfallaren borta. Enligt portugisiska Record så är anledningen något helt annat. Sajten skriver att 29-åringen är på väg till Benfica och missar därmed Champions League-matchen.

Klubbarna ska enligt uppgifterna vara överens men anfallarens höga lön är det som drar ut på förhandlingarna.

Fotbollskanalen
Inlägget har 4 kommentarer

KLART: Szczesny presenterad av Roma

CLFzS3bWgAAidb_.jpg large

Nu är allting på plats. Arsenals målvakt Wojciech Szczesny lånas ut till Roma kommande säsong, det bekräftar båda klubbarna. Övergången har varit på gång ett tag och efter en lyckad läkarundersökning i måndags kunde polacken alltså presenteras av sin nya klubb under onsdagen.

Arsene Wenger har tidigare uttryckt att han ser en framtid i Arsenal för Szczesny.

Fotbollskanalen
Inlägget har 11 kommentarer

Officiellt: Filipe Luis presenterad av Atletico Madrid

Redan igår bekräftade Chelsea att man säljer tillbaka försvararen Filipe Luis till Atletico Madrid. Idag blev 29-åringen presenterad för klubben och kommer återigen infinna sig i La Liga denna säsong.

 

Luis

Fotbollskanalen
Inlägget har 8 kommentarer

Reus agent: ”Han stannar i Dortmund”

Marco Reus är, som vanligt under de senaste somrarna, omgiven av rykten. Något mindre den här sommaren efter att tysken förlängt sitt kontrakt med Borussia Dortmund i februari. Men trots det har rykten florerat, därför väljer hans agent att försöka ta död på spekulationerna.

– Vi kan säga med säkerhet att han har en underbar tid i Borussia och är smickrad av intresset av många europeiska lag men bestämde sig nyligen för att stanna i Dortmund, säger Reus representanter till TuttoSport.

Fotbollskanalen
Inlägget har 7 kommentarer

Olsson får ny konkurrent i WBA

Svenske Jonas Olsson får extra konkurrens om en plats i West Bromwichs startelva den kommande säsongen, detta då klubben meddelar på Twitter att Hulls James Chester skrivit på ett fyraårskontrakt. Enligt Sky Sports kostar försvararen runt 100 miljoner kronor att köpa loss från Hull.

Fotbollskanalen
Inlägget har 1 kommentar