Olof Lundhs podcast

20 – Hasse Backe

Avsnitt 20 av Sveriges vassaste fotbollspodd gästas av Hasse Backe. Den tidigare mästartränaren från Danmark och TV4-experten är uppskattad av tv-tittare som följer allsvenskan i CMore och EM-kvalet i SBS kanaler. Han har tränat klubbar i Sverige, Norge, Danmark, Grekland, Österrike, USA och England och även jobbat med Svennis i Premier League och med Mexikos landslag. Backe ger sin syn på landslaget, talangutveckling och Malmö FF.s framfart under Åga Hareide. Samtidigt berättar Backe om att återigen börjar få sug att träna ett lag och talar med Jens Fjellström om att få driva ett projekt. Givetvis snackar vi om alla bud Backe haft och han svarar på när det blir en bok med alla historier.

Du kan lyssna på avsnittet direkt HÄR.

bild 1

Fotbollskanalen
Tillbaka till bloggen

KOMMENTARER

Inga kommentarer

Skriv din kommentar:

Läs villkor och regler för våra forum.