Olof Lundhs podcast

19 – Jonas Thern


Avsnitt 19 av Sveriges vassaste fotbollspodd gästas av Jonas Thern. Som spelare ledde han som lagkapten Sverige till VM-brons 1994 och representerade Malmö FF, Benfica, Napoli och Roma och spelade bland annat en Europacupfinal. På senare år har han gjort avtryck som talangutvecklare och har del i framfarten för Victor Claesson, Niklas Hult, Simon Thern, Loret Sadiku, Jimmy Durmaz och Jiloan Hamad, Den förre mittfältaren har tydliga åsikter om svensk fotboll och berättar om förfrågan om att bli förbundskapten, ta över Malmö FF efter Rickard Norling och att SvFF äntligen ska besöka honom för att ta del av hur han utbildar spelare.
Lyssna på avsnittet i spelaren ovan eller ladda ner det här!

Tobias Rosvall
Tillbaka till bloggen

KOMMENTARER

Inga kommentarer

Skriv din kommentar:

Läs villkor och regler för våra forum.