Lorenzo Medicis Italienblogg

Tankar, Trofeo TIM och transferbetyg

I dessa tider av ekonomisk kris blir det också tydligt vilka spelare som haft övergångssummor som varit rejält överdrivna. Inter vill inte ha Giampaolo Pazzini men vem är beredd att betala 10-15 miljoner euro? Ingen. Juventus vill sälja Alessandro Matri men vem är beredd att betala 10-15 miljoner euro? Ingen. Roma vill verkligen bli av med Marco Borriello men vem är beredd att betala 8-10 miljoner euro? Ingen. Spelare som inte kommer gå någonstans om de inte lånas ut med köprätt eller används som delbetalning i en annan övergång. Inter betalade en ohyggligt hög summa för Andrea Ranocchia och även Leonardo Bonuccis pris var också alldeles för hög. Deras tidgare övergångssummor ekar nu ihåligt.

***
Milan har bestämt att de som vill få tillbaka pengarna för sina årskort ska få det. Supportrarna krävde det då de anser sig orättvist behandlade och att klubben kört med falsk marknadsföring. Känns lite märkligt att klubben går med på det. Men å andra sidan så var ju årskorten prydda med Thiago Silvas ansikte…

***
Tidigare skrev jag om Milan och livet efter Zlatan. Jag skrev också att det kan vara början på något nytt. Men vi ska inte vara så säkra på att Milan kommer köpa in några storstjärnor. Krisen kan vara allvarligare än så. Det kan vara början till en långsam utförsäljning av Berlusconi och då kommer det antagligen bli en tuff tid fram tills dess.

***
Fiorentinas tränare Vincenzo Montella plockade av lagkaptens-ansvaret från Stevan Jovetic. Förmodligen för att Jovetic har huvudet någon annanstans. Jovetic ska ha blivit förnärmad. Om man nu vill ha kvar honom i klubben känns ju inte den aktionen som den smartaste. Ser de honom som förlorad redan? Det var ju Jovetic och Behrami som var de enda två som Fiorentina var säkra på att bygga laget kring. Nu är Behrami såld och Jovetic verkar gå samma väg (Juventus). Vart är projektet? Undrar om inte Della Valle snart har gjort sitt i Florens.

***
Jag var inne på det tidigare och börjar misstänka att det kan bli sant. Mauro Zarate kan bli Lazios bästa nyförvärv. Zarate är en spelare som måste få känna sig viktig, måste få känna sig som en central punkt i laget och som måste få spela anfallare utan att behöva tänka på defensiva uppgifter eller spela ute på kanten. Om tränare Petkovic inser detta (det finns tendenser till det) så kan han explodera på nytt. Hittills har Zarate imponerat i träningsmatcherna.

Något som hela Lazio gjort. Hernanes som innermittfältare (där jag vill ha honom) har fungerat och Petkovics betoning på ytter-spel verkar ha gått fram (även om laget inte innehåller perfekta spelare för den rollen förutom Lulic). Petkovic har hittills spelat 4-4-2 , spel längs marken, hållt laget kort och med fart längs kanterna.  Säsongens vackraste  fotboll kan komma att spelas i Rom med Zeman och Petkovic på bänkarna.

***
Pabon och Amauri kan bli ett jäkligt bra anfallspar.

***
Albin Ekdal gjorde en bra träningsmatch och drog ner applåder igår när Cagliari besgerade Cus med 6-1. Kanske blir nästa säsong hans stora genombrott?

***
Faraoni bort, ingen Destro, ingen Poli, Chivu är kvar och in med Mudingayi. Jag är inte helt övertygad om Inters föryngring. Tur att de verkligen verkar se Phillipe Coutinho som en stor del av sitt projekt. Han kan explodera nästa säsong.

***
En annan talang som kan bli underbar är Lorenzo Insigne. Till och med Walter Mazzarri verkar ha imponerats av honom under träningsmatcherna hittills. Så klart han är redo. Bara trångsynta människor trodde annat (kanske typ Mazzarri). Han kommer bli San Paolos nya favorit.

***
Mauro Icardi. Tror på honom också.

***
Jag kan uppskatta Mino Raiola och hans ärlighet och hans skicklighet. Tyvärr är han mest ärlig om allt annat än sina egna uppsåt. Nu senast har han gått ut och hetsat Marek Hamsik att han borde lämna Napoli för att visa vad han verkligen går för (vad bättre än att leda detta Napoli till framgång?). Han har också gått ut och sagt att han tycker Uefa är en katastrof som vill motarbeta (men gör det de verkligen?) de pengar som alla shejker pungar in i fotbollen. Naturligtvis bara av en orsak. Att övergångssummor och löner kan hållas höga så att han tjänar pengar på det. Var ärlig hela vägen ut nästa gång, Mino.

***
Igår kväll spelades Trofeo TIM i Bari, En årlig triangel-turnering mellan Juventus, Inter och Milan där alla möter alla i 45-minuters matcher. Inter vann båda sina matcher medan Juventus slog Milan. Inter ligger lite före sina konkurrenter i träningsfasen eftersom de snart ska spela Europa League vilket syntes lite grann.

Om turneringen ska fortsätta nästa år bör man flytta den från Bari eller se till att planen håller måttet. Juventus fick bland annat Martin Caceres skadad. Ett tungt avbräck. I denna turnering brukar jag inte titta så mycket på resultaten utan mest på hur spelet ser ut och hur spelarna agerar.

Det var kul att både Phillipe Coutinho (ironiskt och komiskt nog var det Juventus nyförvärv Lucio av alla spelare som missade vid hans mål) och Stephan El Shaarawy hamnade i målprotokollet då båda känns som en stor del av klubbarnas stora framtid. Kanske redan denna säsong.

I Juventus gillade jag unge försvararen Alberto Masi och även Luca Marrone. Det syntes också att man kommer få så väldigt mycket nytta av Asamoah. Mirko Vucinics bjöd som vanligt på en del övertekniska nummer och var en dröm för ögat. Juventus spel såg allmänt rätt bra ut.

I Inter imponerade Fredy Guarin (bäst i turneringen) och även Coutinho. Tyckte även unge Mbaye klarade sig mycket bra. Rodrigo Palacio var inte fantastisk men var klinisk vid viktiga situationer, vilket är ett betryggande tecken.

I Milan var det inte många förutom El Shaarawy som såg giftiga ut. Boateng visade dock en del och unge Carmona såg rätt spännande ut.

***
Lavezzi kan misstas för turist i Paris medan Facundo Parra hyllas av 20 000 Atalanta-supportar. Två olika världar i samma värld. Pengar är inte allt. Det ska vi aldrig glömma att komma ihåg.

***
Transferbetyg:

LUCAS CASTRO Racing Club-Catania 6,5
Spännande yttertyp som kan bli nästa argentinska succé på Sicilien.

MARCO MOTTA Försvarare Juventus-Bologna  6
Det var längesedan han kändes som en spännande ytterback. Kan nog bli okej i Bologna.

DAMIANO FERRONETTI Försvarare Udinese-Torino  5,5
Imponerade aldrig i de få matcher han spelade för Udinese. Hoppas få mer chanser i Torino. Känns vanskligt.

VINCENZO CAMILLERI Försvarare Reggina-Cagliari 6,5
Det före detta Chelsea-ungdomsproffset har blivit äldre och nu hamnat i Cagliari. Om ett par år tror jag han kan bli riktigt bra.

ANDREA BERTOLACCI  Mittfältare Roma-Genoa 6,5
Har fått hackande speltid i Roma och Lecce. Tror han kan växa bra i Genoa. Pigg spelartyp.

PANAGIOTIS TACHTSIDIS Mittfältare Genoa-Roma 6
Fysiskt mycket stark spelare men har även hyfsat känsliga fötter. Kanske ingen startman men kan överraska.

MATHIAS ABERO  Nacional -Bologna 6
Uruguayansk ytter som säkert kommer komma till nytta.

MASSIMO PACI Försvarare  Novara-Siena 5,5
Var inte speciellt bra i Novara och lär inte vara mycket bättre i Siena.

MERVAN CELIK  Mittfältare Gais-Pescara 5,5
Alltid kul med nya svenskar i Serie A men ärligt har jag svårt att se att Celik kommer göra någon succé.

RICHMOND BOAYKE Anfallare Genoa-Juventus  7
Juve köpte halva delägarskapet från Genoa.  Grymt talangfull. Har ett skönt rörelse-mönster. Om några år så….

GABY MUDINGAYI Mittfältare Bologna-Inter 6
Förtjänar sin chans i ett storlag men frågan är hur mycket han kommer förbättra Inters mittfält?

PAULO DYBALA Anfallare  Instituto de Cordobá-Palermo 7,5
Ibland slår Palermo till med sylvassa värvningar (typ Pastore) från Sydamerika. Dybala kan vara en. Enormt talangfull spelare som hade större klubbar på sig. Kan bli en publikfavorit på La Favorita.

Lorenzo Medici
Tillbaka till bloggen

KOMMENTARER

 • RobinsonRobban

  Tycker Mudingayi är en okej värvning sett till priset han är nästa gratis dessutom bör de komma in en mittfältare till och Mudingayi lär vara en truppspelare mer än en startspelare, gör de inte de är Branca ute på djupt vatten. Dessutom var de väll bara Vidal som gjorde fler lyckade brytningar i Serie A förra året än Mudingyi, tror han kan bli användbar när matcher ska stängas annars är de tveksamt om han kommer göra så mycket nytta.

  Palermo kan få en sjuk offensiv iår om dom spelar 4-3-3 tänk Hernandez,Miccoli och Dybala. Kan bli riktigt roligt att se enorm fart i omställningarna.

  Tror dock aldrig Palermo kommer ta nästa steg om inte Zamparini ger en och samma tränare 2-3 år för att bygga upp något. Gör han de kan dom lyfta annars lär dom hamna i mitten/botten.

  Viviano
  ?-Munoz-Migliaccio-Balzaretti
  Barreto-Bertolo-ny
  Dybala-Hernandez-Miccoli

  Offensiven känns iaf sylvass dessutom har dom Illicic som eventuell inhoppare eller kan han lira centralt på ett 3 manna mittfält? Migliaccio spelade väll mittback en del förra året och gjorde de okej, annars kan man flytta upp han till mittfältet och värva en ny mittback istället.

  Tänk om Zamparini hade öppnat plånboken och värvat in typ Astori och Pazienza som förmodligen lämnar Juve relativt billigt hade kunnat bli riktigt bra då även defensivt.

  • LorenzoMedici

   Dock tveksamt om Sannino spelar 4-3-3./MVh medici

 • JustMilan1998

  Det som skrämde mig igår var nog att Acerbi såg seg och dålig ut i sin positionsspel… Robinho skrämde mig inte för han ser precis lika dålig ut som förra säsongen.

  Medici, vem/vilka tycker du såg dåligast ut igår?

  • sebastianksn

   Sämst*

   • JustMilan1998

    Och vad har din kommentar med fotboll att göra?

    När du skriver till dina polare via msn osv. använder du samma typ av språk som du gör med din lärare?

    Seriöst, hur gammal är du?

    • MrAwesomeness

     Mens?

    • sebastianksn

     Min kommentar har inget med fotboll att göra, jag ville bara rätta din felstavning.

     Jag använder svenska oavsett om jag chattar med en vän eller skriver till en lärare. Jag struntar dock oftast i att använda versaler efter punkt och i början av en ny mening när jag chattar med en vän/ovän. Stavar fel gör jag emellertid aldrig, det är för personer som inte har gått klart högstadiet.

     Jag är 17 år.

     Forza Inter!

  • LorenzoMedici

   Blev lite besviken på Traore, såg inte som någon lösning på mitten. Taiwo såg klumpig ut och även Acerbi som du nämnde. I Juve var Matri o Quaglia svaga./Mvh medici

 • ReMadrid

  Medici, vem av El Shaarawy och Coutinho tycker du är bäst just nu och vem av de tror du kommer att bli bäst?

  • LorenzoMedici

   Svårt. Gillar båda och tror de kan gå långt./Mvh Medici

  • MrAwesomeness

   De spelar väl inte på samma position? Skulle hellre ha Coutinho som en släpande forward eller ha honom på kanten då han är en spelare som kan skapa många lägen själv med sina tekniska dribblingar.

 • cacauete

  Detta kan vara renasans bytte i kulturen i Italiensk fotboll det har varit under allkritik. Arenor nerslitna precis som fotbollen i Italien ett kort hus som krackelerar och nu har nått till ruinens kant. I den ligan har Z spelat i. Om Z spelat mer i dom mer lukrativa ligorna så hadde han inte haft samma renome som i dag, ett ex. är Barca deras sämsta köp och dyrast höll knapt ett år….

  • Milan88

   Det var ju dock inte pga fotbollstalangens vara eller icke vara som den affären blev en blunder.

   • cacauete

    Z spelade i Barca i utbyte av Etto och det blev sämre Z lyckades i början men man var inte nöjd med Z o vilja att röra sig på plan och vara mer teknisk snabbare. han kunde inte helt enkelt , Pep G ville få Z bli mer rörligare men Z hade inte ork eller teknisk kunnande så han blev mer frustrerad och insåg att Barca var alldeles för svår för honom

    • JustMilan1998

     Snyggt formulerat Einstein… Not

     • http://www.facebook.com/Rap.Mastah.X.fo.sho Alexander Michaloff

      Hur tolkade du mitt inlägg till något negativt om Zlatan?

      Jag är ett stort Milanfan, varit i många år och jag blev överlycklig när Zlatan blev klar för Milan.

    • http://www.facebook.com/Rap.Mastah.X.fo.sho Alexander Michaloff

     Zlatan dominerade La Liga fram tills Messi märkte att han började stå i skuggan av den store.
     Messi knackar på magister Peps dörr och säger till honom att han minsann vill spela som en central spjutspets, istället för Zlatan!

     Sagt och gjort, så får Messi spela på Zlatans position och börjar göra målen som Zlatan själv gjorde innan positionsbytet.

     Zlatan blir mer och mer irriterad över att man som utböling inte kan prata med sin tränare.

     Han får nog och vinner ligan i Italien igen istället.

 • IlCapitanoZ

  Kul att du nämner Guarin, han är en av få kanonvärvningar Inter gjort.

  Mbaye har fått ganska mycket speltid nu i säsongöppningen, tilläggas är att killen är 17 bast.
  Sen gillade jag det lilla jag såg av Jonathan förra året, någon som såg honom mycket? – Han är trots allt väldigt mångsidig och hyffsat lik Maicon.

  Frågan är vad Inter behöver för förstärkningar? Allt känns aningen överflödigt man värvar. Värvar man en defensiv spelfördelare på mitten kommer inte Duncan behövas. Värvar man en högerback kommer inte Jonathan få speltid, värvar man en vänsterback kommer inte Mbaye få speltid.

  M’Vila hade varit nice dock.

  • RobinsonRobban

   Jonathan är för svag bakåt för att starta i ett topplag iaf när man möter bra lag. M’Baye är bra men han kommer utvecklas mycket bara genom att träna i a-laget han behöver inte regelbunden speltid redan även om han såg helt okej ut.

   Cambiasso såg småtjock ut borde tvingas ut i löpspåret.

   Inter behöver 3 nya spelare.

   1 ytterback helst Cisokho men Kolarov,Debuchy och Armero funkar också även om den sistnämda förmodligen går till Juve.

   1 ny mittfältare Duncan borde lånas ut i 1 säsong han är inte redo än. Jag hoppas på Sahin eller Fernando till mittfältet.

   1 ny vice Milito om Pazzini säljs. Gilladrino funkar men långt ifrån optimalt, de bästa hade varit Destro men de är nog för sent nu. Remy hade kunnat vara en bra lösning. Longo är inte redo än han borde lånas ut.

   • IlCapitanoZ

    Sahin hade kanske inte varit omöjligt att låna/köpa om nu Modric drar till Real Madrid. Fernando & M’Vila känns dock aningen tyngre måste jag säga.

    Cisokho är en spelare av rang, problemet är att han är ganska dyr och Mbaye kommer inte få spela på flera år, ser därför hellre en högerback som ersättare. Debuchy hade varit nice faktiskt.

    Tror fortfarande man kan ersätta Milito med Luc Castaignos så lånar man ut Longo.

    Hade gärna sett att man för övrigt sparar en del pengar framöver och drar in talanger istället. Crisetig lär ta Cambiassos plats nästa år, Zanetti lämnar över startplatsen till Mbaye förhoppningsvis, en klassforward ersätter Milito och Samuèl ersätts av någon klassmittback. Sneijder säljs.

    • RobinsonRobban

     Sahin är förmodligen en bättre spelare än M’Villa och Fernando problemet är att om Strama vill fortsätta spela 4-2-3-1 behövs de spelare som är starka defensivt först och främst och där är både M’Villa och Fernando bättre än Sahin men ska Inter spela 4-3-2-1 eller 4-3-3 så passar Sahin bättre.

     Cisokho är till salu för typ 8 miljoner Euro ungefär vad Maicon kan säljas för, men tydligen hade han väldigt höga lönekrav och då faller han bort pga de. Tror Cisokho och Debuchy har samma lönekrav ungefär.

     M’Baye kan spela både höger och vänsterback han spela på båda kanterna igår. Men högerback är väll de han spelat i primaveran så han känner sig säkert mer bekväm där.

   • ardianinterista

    Luis Muriel ! En riktig vice-Milito..

    Han påminner mig om Ronaldo från Brasilien.

    • ReMadrid

     Luis Muriel är tung och bättre lär han bli

   • MrAwesomeness

    Behöver fan inte en ny mittfältare, de har redan en massa och jag tänker nämna några: Cambiasso, Guarin, Obi, Zanetti(spelar väl lite överallt), kanske Poli, Alvarez, Sneijder, Duncan.

    Jag tror Inter kommer köra 4-2-3-1 formationen och de två defensiva kommer nog skiftas mellan Cambiasso, Guarin och Obi. Jag skulle inte vilja se några andra i laget.

    Jag skulle vilja ha Coutinho på yttern och Sneijder på det centrala och Moratti bombar med att köpa en grym höger ytter.

 • Giulianozalvatore

  När f.. har Raiola varit ärlig. Allt han gör är för egen vinning. Bara någon månad sedan gick han ut och sa att Italiensk fotboll är sämst, är i kris och värre skulle det bli. Samt att alla som kunde skulle lämna serie A och Italiensk fotboll så fort som möjligt. Kort därpå säljs bla Zlatan och Thiago. Hur många miljoner fick han inte för det. Han är falsk rakt igenom!

 • cacauete

  Nu kommer alla vilja göra som Spanien eller som Barca börja arbeta under i från i gräsrots nivå och skapa en anda och moral , för detta är hemligheten / vist sen behöver man några jokrar. Spanien har det där som alla fotbolls lovers vill ha underhållning bra fotboll . Inte bara fysik utan intelligens rörelse i spelet / Spanien är den Moderna fotbollen en renässans efter brasiliansk fotboll mm.

  • http://www.mcfc.co.uk/ Ali88

   Kan nog vara första gången jag tycker att du har ett bra budskap i din kommentar.

  • 1887A1994

   Kom du på det nu?

   Det är väl bara bra om klubbar satsar på sina ungdomar, så kanske vi slipper lika många monstruösa övergångssummor i framtiden.

  • gkumlin

   Jag vill bara ha fysik.

 • http://www.youtube.com/keveliino KevinMadridFener

  attackerar du mino? utan shejkerna så skulle dem småklubbarna som city paris olalala va aldrig bli så bra som dem är nu!annars skulle real,barca,man u,Bayern osv dominerat i 20 år till!

  • Marchisio__Juve

   Hellre att de lagen du nämnde dominerar än några nyrika skitlag.

   • RobinsonRobban

    Fotbollen blir bättre av rika ägare som gör att fler lag kan slåss om titlar. Tidigare var de Berlusconi,Moratti,Agnelli,Sensi osv som pumpa in dom nu är de Ambramovic,Sheikar osv. De går ivågor men Serie A var den bästa ligan pga att deras ägare pumpa in pengar och tog stjärnorna till Serie A.

    • http://www.youtube.com/keveliino KevinMadridFener

     nu behöver inte jag skriva det,tack

 • Hunden_som_alskar_Tyskland

  Jag tycker att det hade varit kul om Milan avstod från att köpa in nya stjärnor. De borde satsa på att bygga upp ett nytt AC Milan och ha tålamod, även om det tar 5-10 år.

  Om man hypotetiskt köper Dzeko och Tevez så ger det känslan av ett steg framåt, två steg bakåt. Då hade man likaväl kunnat behålla Zlatan och Silva. Det tar tid för nya spelare att spela in sig med varandra och en succé är inte garanterad bara för att man värvar stora namn. Jag tror inte heller att detta är rätt väg att gå, det är viktigt att välja en hållbar strategi och sedan fullfölja den.

  För Italiens skull så hoppas jag att man gör en liten revolution av fotbollen, som det man såg under EM.

  Som att fler lag i Italien tog efter Juventus och försökte bygga ett lag med hög lägsta nivå där alla spelare drar sitt strå till stacken och det inte finns alldeles för stora skillnader mellan den bästa och den sämsta. Att försöka bygga laget som en maskin, där alla offrar sig för varandra.

  Jag tycker att Milan och övriga lag i Italien först och främst ska försöka få ordning på sina klubbar och gilla läget att man inte längre är herren på täppan i Europa och inte ställa för höga krav på sig.

  Man ska ha i åtanke att förändring är det enda konstanta och bara för att man är i en dålig fas just nu betyder inte att det kommer att vara så för alltid.

  Titta bara på ett land som Kina nu och då. För att nå toppen måste man först slå i botten och vända!

  Fred!

  • kollakollaatt

   u said some true shit there man!

  • Dler12

   Vem fan orkar vänta 5 år

 • http://www.mcfc.co.uk/ Ali88

  Lorenzo, har du någon koll på hur rik Mino är?

  • LorenzoMedici

   Hehe nej, förmodligen rätt tät./Mvh medici

   • http://www.mcfc.co.uk/ Ali88

    Haha, ja. Det är nog ett ganska bra svar på frågan trots allt! 🙂

 • andreas larsson

  Först och främst tack för en grym blogg!!!
  sen tänkte jag på om du vet vem juventus kommer köpa som sin STORA anfallare, nu när Napoli inte vill släppa Cavani och van persie verkar föredra Man U.
  till slut skulle jag bara vilja veta vem DU VILL att dem ska köpa??

  • LorenzoMedici

   Tack! Jag tror Juve köper Jovetic till slut. Cavani hade passat bäst men jag vill helst att han är kvar i Napoli./Mvh medici

 • Mattias Plath

  Medici vet du varför Alessandro Matri inte kom med i italiernanrnas em-trupp
  var han skadad eller helt enkelt för dålig jag tycker att han varit helt okej den gångna säsongen och vad har hänt med Forlan bland världens bästa i senaste vm helt klart inters sämsta värvning den gångna säsongen kanske till och med Serie As sämsta värving!

  /mvh ett Man u fan!

  • swesorfswe

   För dålig helt klart. Inte lätt att konkurrera ut Cassano, Balotelli, Di Natale och Diamanti. Om jag inte missminner mig så fick även Guiseppe Rossi stanna hemma?

   • Mattias Plath

    Tack för ditt svar!

    Men Rossi hade väll varit skadad hela säsongen så han hade ingen ork att spela em.

    • Marchisio__Juve

     Rossi hade en långtidsskada, skadan läkte och sedan kom den tillbaka. Rossi kommer att vara borta i 3-4 månader till.

     • https://twitter.com/smellrob Gialloblu

      Snarare 6-7 månader till skulle jag tippa på.

   • http://www.facebook.com/Rap.Mastah.X.fo.sho Alexander Michaloff

    G.Rossi var tyvärr skadad, annars hade han varit gjuten i truppen.

    Var snack om att han skulle bli den stora målskytten i Italien till EM.

  • LorenzoMedici

   Matri var helt enkelt inte tillräckligt bra./Mvh medici

 • sampd

  När Trofeo Tim spelas, då vet man att ligastarten närmar sig! 🙂
  Inters satsning känns spännande. Mudingayi tror jag kan bli riktigt bra, speciellt om Sneijder hittar till storformen och stannar kvar i Inter. Coutinho påminner om Cassano, en riktig lirare som är väldigt oslipad.. Inters mittfält blir giftigt med andra ord! Man verkar ha hittat en bra balans i laget. Guarin, Cambiasso, Obi, Alvarez och Stankovic håller hög klass när de är i form och harmoni.

 • kollakollaatt

  Jag tror iaf att raiola gör som han gör för att han vill att italien ska vakna upp och inse att det snart är slut för serie A. enda klubben han har hhjälpt iår är ju juve, affären mellan bouy och juve.

 • ZioBergomi

  Föryngring är inte Inters strategi. Inters strategi är en hållbar ekonomi med lägre lönekostnader. Föryngring är en konsekvens med tanken att unga spelare oftast har lägre lönekrav. Mudingayi platsas som alterativ på mittfältet, förhoppningsvis bättre än Muntari.

 • CurvaNord69InterMilano

  Tycker att Italienska klubbar borde sluta värva ifrån varandra!!! VILL SE NYA SPELARE I SERIE A!!!!