Johanna Garås Spanienblogg

Casillas slog tillbaka

I natt fick Iker Casillas nog av allt skitsnack den senaste tiden.

Runt tvåtiden publicerade han en lååång statusuppdatering på sin facebooksida där han…ja, läs själva:

”De senaste månaderna har jag, oönskat, blivit inblandad i flera grejer… När jag inte firade ett mål var det för att jag var ledsen (folk som känner mig vet jag blir helt knäckt om jag släpper in ett mål där jag känner att jag borde gjort mer), en annan gång gav jag inte min lagkamrat Cristiano tillräckligt med stöd (jag skulle inte kunna beundra hans spel mer), en annan var jag en tjallare som läckte saker (med tanke på hur vart jag nått under i min aktiva karriär och efter 13 år i världens största klubb, är det att gå för långt. Jag känner hela sportjournalistkåren men det här, att hävda att jag är sådan, det är inte okej). Och sedan ett annat ämne: att jag och Mou avskyr varandra (om det finns någon jag respekterar mer än allt så är det min tränare och har lett tillbaka laget på framgångens stig).

Vad mer? Jo just det! En grej som var lite rolig: det finns folk som säger att jag har en spansk flagga på min fasad (när det är min grannes fasad).

Hur som helst, jag hoppas och önskar att det går bättre på det sportsliga planet, jag försäkra er om att det är vad jag vill mest! Kom ihåg: ni är uppskattade!”

Casillas valde antagligen den sena tidpunkten för att slippa hamna på Marcas och AS framsidor idag…

Johanna Garå
Tillbaka till bloggen

KOMMENTARER

Det går ej att lämna en kommentar.