fotbollschefen

Heskey som Zlatan

Zlatan Ibrahimovic räddade sitt “squadra di merda” – igen. Ibrahimovic gjorde det enda målet borta mot Nancy i en match där PSG PZG inte skapade speciellt mycket.

Om några veckor kommer Zlatan Ibrahimovic att få Guldbollen, för sjunde gången i karriären. Allt annat vore en stor skandal.

Han är 31 år gammal och fortsätter han i tre år till kommer han förmodligen att ha tio guldbollar i prisskåpet. Sedan kan han varva ner och sitta och röka någonstans.

***

Ni som följer landskamperna i TV4 vet att vi sedan några år tillbaka har en Zlatancam varje gång Sverige spelar. En specialkamera som följer Zlatan Ibrahimovic i 90 minuter och kan ses på fotbollskanalen.se.

Nu är det fler som följer efter. Australiensiska Fox hade en Heskeycam i engelmannens senaste match mot Melbourne Victory.

Det blev en succé, Heskey gjorde båda målen för sitt Newcastle Jets i 2-1-segern.

***

Är ni med på det här schemat i dag?

  • 13.00 AIK – Syrianska (C More Sport)
  • 15.00 Fiorentina – Lazio (TV4 Sport Xtra)
  • 17.00 Chelsea – Manchester United (Viasat Fotboll)
  • 19.00 Sportspegeln (SVT)
  • 19.30 Sporten (TV4)
  • 20.00 Club Calcio (TV4 Sport Xtra)
  • 21.00 Marseille – Lyon (TV4 Sport)
  • 23.15 Fotbollskanalen Europa (TV4)

***

Damallsvenskan kan avgöras i dag. LdB Malmö spelar borta mot Umeå och behöver en seger för att bli mästare. Matchen sänds i TV4 Sport med start klockan 16.30 och kommenteras av Daniel Kristiansson och Hanna Marklund.

Det blir säkert avgjort redan i dag, LdB Malmö är klart bättre än Umeå. Men visst vore det häftigt om Umeå kunde skrälla och ta poäng? Då får vi en helt avgörande seriefinal mellan LdB Malmö och Tyresö i den sista omgången nästa lördag.

Vilken avslutning det skulle bli!

***

Tack för all feedback. De flesta mejlar, vissa hör av sig på twitter. I fredags fick vi till och med ett fint vykort:

***

Finns det någon spelare ni skulle ni vilja följa med en specialkamera i Allsvenskan, Superettan eller Damallsvenskan nästa säsong?

Mejla mig på emir.osmanbegovic@tv4.se

 

 

 

Emir Osmanbegovic
Tillbaka till bloggen

KOMMENTARER

Det går ej att lämna en kommentar.