annabrolin

Blir det ett blåvitt ärevarv den 11 juli….

“En la mano de Maradona – y la vuelta vamos a dar”

Den frasen ekar i huvudet efter att ha stått hela matchen mitt i Argentinas klack. Lagom praktiskt att försöka balansera med en dataväska, handväska, vinterjacka och en powerade utan lock. Poweraden var nödvändig eftersom jag i vanlig ordning tagit den där joggingturen som krävs när man stått vid en länkstation hos Mr Jihad o co på en oklar parkeringsplats. Den enda motion som fås härnere för tillfället så jag ser joggingturen som ett privilegium.

Frasen ovan betyder i alla fall att “När laget nu är i Maradonas händer – är det ett ärevarv vi kommer springa”. Och jag kan efter gårdagens prestation och efter att ha sett lagandan hos de argentinska spelarna, som efter såhär många dagar i Maradonas händer snart kan börja klassa sig som någon form av sektliknande rörelse, verkligen se ett blåvitt ärevarv springas den 11 juli….

Blåvit glädje

Blåvit glädje

Mer blåvit glädje

Mer blåvit glädje

Ja, ännu lite mer glädje

Ja, ännu lite mer glädje

anna.brolin
Tillbaka till bloggen

KOMMENTARER

 • Shabi_94

  haha jag trodde att det skulle handla om IFK ( blåvit )

 • Nick

  Anna , hur kommer det sig att du sååååååååå tydligt håller på lag med Barcelonaspelare i , först lät det på dina interviuver som att “det är gudar som spelar i spanien” , sedan nu Argentina …..

  • Mim_94h

   Låt henne “vara” ett Barca fan då, vad ska du göra åt saken. Hon gör ett super bra jobb.

 • babbelz

  Även jag har blivit charmad av den argentinska aggressiviteten och frenesin. Men jag väntar till efter kvartsfinalen mot Tyskland att uttala mig om ifall de kan springar ett ärevarv den 11e eller inte. De har trots allt inte mött speciellt kvalificerat motstånd än.

  Samtidigt måste man bara älska Diego Maradona

  • Nick1975

   Nej , jag tycker faktist också Anna B gör ett bra jobb och men jag stör mig ibland på hennes otroligt fascination hos vissa spelare som helt enkelt är FÖR uppenbar….och det är nästintill alltid för Barcaspelare….tyckte också hon gjorde bort sig rejält när hon för hundraelfte gången frågade spelare “hur skall ni stoppa ibra o s v ” och spelarna bara tittade på henne och förstod nästan ingenting….Fotbollsvärlden är mer än spansktalande spelare ……

   • Mimoza_94h

    Jo jag förstår.

 • Liza

  “En la mano de Maradona – y la vuelta vamos a dar”, lite dålig översättning av den spansktalande journalisten!!
  Men ett komiskt citat att använda, “I Maradonas hand”, efter det som hände i finalen 1986!!!!
  Ber till varenda fotbollsgud som finns att Argentina inte vinner detta VM, finns inget mer osportsligt lag i detta VM (möjligtvis Italien då men dom är ju redan ute)